Det flyvende kamera

Er du typer der elsker at tage billeder? Dagens smartphones er udstyret med fantastiske kameraer, hvilket betyder at nærmest alle går rundt med et kamera i lommen. De sociale medier flyder over med lækre billeder og det kan være svært at skille sig ud, med det helt unikke foto.

Hvis du vil dele billeder, som adskiller sig fra mængden, kunne luftfotografering måske være en mulighed. Den slags billeder var tidligere meget vanskelige at tage, da det krævede leje af fly eller helikopter, hvilket betyd at det ikke var en hverdags aktivitet.

Foto fra et nyt perspektiv

I dag har droner med kamera ændret på det. En kameradrone kan fåes i nærmest alle prisklasser og alle kan være med. De er nemme at flyve og ligesom med smartphones, bliver de indbyggede kameraer bedre og bedre.

Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på inden du køber dig en drone med kamera.

Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen. Derfor, hvis du vil købe en drone for billedernes skyld, skal du overveje en droen af en hvis kvalitet. Udover selve kameraet bør du også overveje en drone hvor kameraet er ophængt i en såkaldt gimbal. En gimbal er et gyroophæng, som sørger for at kameraet altid hænger en en konstant vinkel og som samtidig minimere vibrationer fra dronen til kameraet. Skal du bruge dronen til videooptagelser er en gimbal nærmest et must.

Sørg også for at dronen har en god løsning til at få billederne streamet til dig på jorden under flyvningen. Ellers er det utrolig svært at få fundet motivet og få dronen placeret korrekt. Mange droner idag har muligheden for at du kan streame billederne direkte til din smartphone. Og mange gør det i en ganske god kvalitet.

Der findes et have af droerne på markedet idag. Når det kommer til droner med kamera er nogle af de mest kendte DJI, Hubsan og Wowitoys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *