Optimeret spil oplevelse og antivirus? Kan man det?

Det er blevet sagt, at børn i dag bruger mere tid på at spille computerspil, end de gør i klasseværelset. Dette kan være sandt, men det er vigtigt at bemærke, at der er risici forbundet med denne type aktivitet. Et barn kan få virus fra deres computerspil, hvilket hurtigt kan ødelægge deres computer og forårsage en masse andre problemer. Der er skridt du bør tage for at sikre din computer mod disse typer problemer, så læs videre for at få nogle nyttige tips!

– Sørg for, at de bruger antivirusprogram på deres computer. Dette er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dit barns computer mod virus, også selv om de spiller mange spil! Der er mange slags gratis tilgængelige online, men de er langt fra så effektive som antivirusprogrammer fra NortonLifeLock. Her kan vi anbefale at købe Norton 360 for Gamers – Gamernes valg, som du kan købe og modtage i næsten samme sekund, hvor din computer allerede vil være sikret fra start.

– Sørg for, at de kun downloader deres spil fra en pålidelig kilde. Mange virus spredes ved at downloade filer på nettet, så du bør sørge for, at dit barn downloader alle sine computerspil fra et velrenommeret websted, såsom Joybuggy.com. Hvis de ikke selv har erfaring med dette, så hjælp dem med at være sikre ved at lade dem se med, mens du downloader det!

– Vær forsigtig når du downloader opdateringer. Nogle gange vil et spil spørge dig, om du vil downloade en opdatering, men det er meget vigtigt, at dit barn ikke går med til det, medmindre det er helt sikkert på, hvor filen kommer fra – ellers kan det give hackere adgang til dets computer! Hvis du er i tvivl, skal du sørge for, at de ringer til nogen for at få hjælp, før du giver dit samtykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *