Hvordan sikrer jeg bedst min bolig for tyve?

Alle dine genstande et sted. De skal selvfølgelig være i sikkerhed på bedst muligvis. Men hvordan sikrer man sit hjem for tyveri? I denne artikel kommer vi ind på et par gode tips og tricks til hvordan du sikrer dine genstande. Læs med her.

Få styr på de 3 vigtigste ting

Det kan virke meget simpelt. Men Vinduer, låse og døre er tyvenes fortrukne indgangssted. Det tager markant længere tid at bryde ind hvis ovenstående er lavet i robuste og kvalitetsmaterialer. Er det for svært, så går de videre til næste sted. For stor risiko. Snak med en virksomhed der er eksperter på området. Få den rigtige vejledning. Salgsvurdering hus vil også kunne stige. Bedre materialer og mere sikkert. Det er attraktivt for mulige købere.

Ferie

Juleferie, i er hos familien mange kilometer fra hjemmet. Det fortrukne tidspunkt at bryde ind i hjemmet. Snak derfor med jeres nabo inden, hav tændt lys, få kørt en bil ind i carporten. Det vigtigste er i ikke efterlader hjemmet så det tydeligt er tomt. Nabohjælp er helt sikkert et godt præventivt værktøj mod nutidens tyve. De bliver skræmt, og dine ting vil være mere sikre.

Haven og hækken

Er huset godt gemt væk. Hækken høj og hegnet solidt. Så har du givet tyvene de bedste forhold. De kan arbejde i fred og ro. Hav derfor med i dine overvejelser, om hækken og hegnet skal holdes lavt. At man kan se hvad der sker ude fra gaden, mindre privatliv, men store sikkerhed. Naboerne og forbipasserende kan nemmere se hvad der sker.

Lys

Sidst og ikke mindst. For oplyst facaden, lidt af baghaven og hvad der ellers kunne tænkes. Tyvene vil ikke have den fred og ro som de ønsker. Besværliggør mulighederne så meget som muligt, så går det til næste hus i stedet for jeres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *