Yumbox en smart madkasse til børn

Hvis du var på udkig efter en smart madkasse til børn, så behøver du ikke lede længere. Yumbox er en meget smart madkasse. Med de mange variationer kan du helt sikkert finde en madkasse, der passer til dine behov. De praktiske rum gør det let at holde orden i madkassen. Rummene gør også madkassen lidt sjovere at gå til.

Træt af kedelige madkasser til børn?

En kedelig madkasse med kedeligt indhold er trist. Hvem husker ikke de to sammenklappede stykker rugbrød indpakket i madpapir med elastik omkring? En med pølse og en med leverpostej. Slut, prut, finale. Sådan ser en madkasse til børn heldigvis ikke ud i dag. Yumbox er en smart madkasse til børn som gør det muligt at lave lækre madpakker med spændende indhold.

Mad til hjernen 

Yumbox er en meget smart madkasse til børn som gør det muligt at lave lækre madpakker med spændende og varieret indhold. Indholdet i madkassen bør ikke kun være varieret og spændende. Der er ikke nogen som helst grund til at stoppe slik og kager i madkassen. Bær og nødder derimod er en rigtig god ide. Mad der giver ekstra energi til hjernen. Det er hvad børn har brug for på de lange skoledage. Kager og slik giver dem kun en kortvarig opkvikker, nødder og bær giver god energi hele dagen.

Yumbox opdeler maden

Madkassen opdeler maden så den ikke ligger og roder sammen. Hindbær med leverpostej er ikke særligt lækkert. Yumbox har mange små rum, så maden ikke behøver blive væltet sammen under transporten. Rummene er praktiske og i forskellige størrelser. De kan tilpasses alle former for mad og små godbidder. Madpakker med to sammenklappede madder er heldigvis ikke længere nødvendigt. I dag findes der mange gode alternativer til at lave en sund, varieret og spændende madkasse til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *