Spar penge på dine nuværende lån med et samlelån

Har du optaget flere lån hos flere forskellige låneudbydere? Er det svært at få økonomien til at køre rundt? Eller kunne du bare godt tænke dig at få en bedre økonomi, samt tage de mest økonomisk fornuftige beslutninger? Så kan du spare penge ved at samle dine lån et sted.

 

Vi danskere er meget tilbøjelige til at låne penge. Ord som kviklån, forbrugslån osv. er ord vi alle sammen er stødt på. I disse år oftere end vi nogensinde. Det gælder alt fra lånet til den nye mobil, til lånet til boligen eller bilen. Du bør altid have styr på din økonomi, eller i det mindste have et fint overblik over den. Ellers kan det blive dyrt på sigt. Du kan fx starte med at gå alle udgifterne igennem og sammenligne dem med dine indtægter. Dette kan din bankrådgiver eller bankkonsulent også hjælpe dig med.

Hvorfor er det dyrere med flere lån?

Når du låner penge, er det ikke uden risici for banker og låneinstitutter, og derfor tager de også højde for det og du betaler tilsvarende renter og administrationsgebyrer mm. Du bør derfor undersøge dine muligheder for at undgå gebyrer, renter og andre omkostninger, så du kan få mere ud af din økonomi. Når du har flere lån, betaler du gebyrer og renter på hvert lån, samt potentielt administrationsgebyrer til hver låneudbyder.

Ikke nok med at du kan spare penge på at samle dine lån et sted, så undgår du også forvirring omkring, hvor meget du skylder, til hvem og hvornår osv. Så du kan faktisk også opnå et nemmere, hurtigere og ”billigere” overblik.

 

Sammenlign dine lånetilbud på samlelån

Når du er klar til at søge om lånetilbud på samlelån, så bør du over at bruge sider som fx www.letfinans.dk. Her kan du med én ansøgning modtage flere lånetilbud fra forskellige låneudbyder. Sammenlign dine lånetilbud på samlelånet og find det lån, som passer bedst til dig og din situation.

  1. Danskerne er blevet gode til at sammenligne priser på en lang række varer, men det halter stadig, når det kommer til finansieringsløsninger. Derfor ender mange med dyre lån.
    Som denne artikel snakker om, er der mange besparelser at hente med et samlelån. Lendo er en af Danmarks største sammenligningsportaler for lån, herunder samlelån. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle lån, så som bolig og billån, som kan være fordelagtige at samle under et samlelån, da disse lån ofte har en lav rente. På Lendo kan du hurtigt og nemt indhente tilbud på samlelån fra alle vores samarbejdspartnere, og på den måde undersøge om du kan spare penge på dine lån. http://www.lendo.dk/samlelaan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *