Sådan smadrede jeg min telefon, imens jeg filmede

Inden jeg fortæller denne historie, skal du lige høre den færdig, inden du dømmer mig. Jeg står inde i FixPhone og skal til at forklare, hvordan min telefon smadrede. Men det er bare sådan, at jeg ikke har smadret min telefon. Nøgleordet er min. Det er faktisk en lidt sjov historie.

Jeg ved ikke rigtig, hvis telefon det er… Nu tænker du garanteret, ”hvorfor smadrede du en fremmed persons telefon” eller ”i det mindste fikser du den igen”, men nu kommer jeg for langt frem i historien.

Så min dag havde været virkelig dårlig. Jeg havde fået fire timers søvn, og jeg skulle instruktører i ni timer for den nye Tan Indiana film. Vi var nået til scenen, hvor hovedpersonen skal kaste hans utro kærestes telefon ned på gulvet, så den smadrer, og de kunne bare ikke finde ud af, at få det til at se rigtigt ud. Efter at have set dem kaste den falske telefon ned på jorden omkring 17 gange, bad jeg alle om at standse. Jeg gik hen til skuespilleren, og sagde han skulle kaste mobilen, med mere vrede. Men som den nybegynder han er, forstod han ikke, hvad jeg mente. Så selvfølgelig som den gode instruktør jeg er, ville jeg vise ham det. Så jeg tager telefonen op, råber ad skuespillerinden, bla bla bla og så kaster jeg den.

Problemet er så bare, at der i stedet for en falsk telefon på gulvet, lå der en meget ægte iPhone 11 pro, og skærmen som skulle sidde på, lå nu i 7-8 stykker rundt omkring på gulvet. Ups. Hvis telefon det var, ved jeg stadig ikke. Jeg ved bare at min overordnede kom hen og råbte. at jeg skulle tage mobilen og få den repareret. Hey det kunne være, at det var hans?

Uanset hvad så er det altså historien, om hvorfor jeg nu står i FixPhone med en anden persons telefon i mine hænder. Jeg syntes stadig ikke, det er et særlig stort problem, den bliver jo stadig fikset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *