Sådan bliver du klar til julefrokosten på arbejdet

Nu hvor årstiden nærmer sig, tænker du måske på din julefrokost på kontoret. Hvad skal du have på? Hvem vil du tage med som ledsager? Hvordan kan du sikre dig, at du får en god oplevelse? – Vi vil diskutere, hvordan du gør dig klar til julefrokosten på arbejdet, så du ikke stresser over det i sidste øjeblik.

Få styr på dit outfit

Det første, du skal gøre, er at finde det perfekte tøj til lejligheden. Hvad du ikke skal have på til denne fest, er anderledes end til enhver anden begivenhed, så vi forklarer, hvad du bør og ikke bør tænke på, når du vælger tøj. Først og fremmest vil du måske ikke tage en for afslappet tilgang til festen, da den er lidt mere formel end jeres ugentlige teammøder. Du kan bære en kjole eller en kombination af nederdel og top i smarte stoffer som f.eks. uldmaterialer, men sørg for, at du ikke vælger noget, der sidder for stramt. Eller kør kontorstilen med en flot juleskjorte og bukser/nederdel.

Få styr på transporten

Når man er til julefrokost, så indgår der som regel altid alkohol. Hvis du er typen, der drikker, så skal du sørge for, at du kan komme hjem igen på et tidspunkt. Her kan du koordinere med din partner omkring afhentning, eller måske, dine forældre, eller måske du hellere vil benytte dig af en taxa.

Kom afsted i god tid

Hvis du er typen, der altid kommer i sidste øjeblik, eller for sent, så bør du virkelig gøre en indsats for at starte med at gøre dig klar i god tid. Gør det hele parat, ved at lægge tøj og sko frem, så det er lige til at hoppe i. En godt tip er, at sætte en timer på telefonen, og gå igang tidligt, så det ikke ender med, at du stresser rundt, og begynder at svede.

Varm op hjemmefra

Når du er klar og tøjet, så kan man godt begynde at få lidt kolde fødder, og eventuel blive en anelse nervøse. Tankerne omkring aftenen vil dukke op, vil man nu få det sjovt, hvad nu, hvis man kommer til at sidde ved siden af den irriterende Jette fra serviceafdelingen? Hvad, hvis man falder i de høje hæle, imens der bliver danset om juletræet? (Som iøvrigt er købt på https://jule-trae.dk) – Hvis du er den nervøse type, så tage lige et glas vin eller nogle shots, så du kan komme i den rette stemning. Hurtigt vil du kunne slappe af, og glemme alt om aftenens bekymringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *