Hvad er prisen på en gulvafslibning?

Er du en af de mange, der bliver trist, når du tager et kig ned på dit trægulv, fordi det efterhånden ved at have mange år på bagen? Så er det helt naturligt, at træet vil komme til at se både slidt, trist og kedeligt ud, når det er blevet gået, slæbt og tabt på i løbet af mange år. Der vil således sætte sig brugsspor, når et trægulv bruges dagligt.

Men heldigvis er det noget, der ofte kan rettes op på ganske let og forholdsvist hurtigt.

Bevar dit nuværende gulv og spar mange penge

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en professionel gulvafslibning. Med et trægulv er det nemlig ofte muligt at slibe det øverste lag af, og det betyder, at der under det slidte lag kan vise sig et helt nyt trægulv. Selvom gulvet ikke skiftes, vil det således se ud, som var det et helt nyt gulv – det er bare en meget billigere løsning.

Derfor kan der være mange penge at spare på at slibe dit nuværende trægulv frem for at investere i et nyt.

Prisen på en gulvafslibning i København afhænger af flere ting

Men hvad koster en gulvafslibning i København? Gulvafslibning priser afhænger af flere ting. For det første har prisen at gøre med, hvor stort et areal der skal slibes. Det vil sige, at jo større et gulv der er tale om, jo højere en pris vil du møde. Og så er det også vigtigt at huske, at gulvet efterfølgende skal behandles blandt andet med olie.

Der findes 6 forskellige efterfølgende behandlinger, og de ligger også i forskellige prisniveauer. Derfor vil din endelige pris selvfølgelig også afhænge af dit valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *