Har du den rette underholdning derhjemme?

I dagens Danmark findes der virkelig mange forskellige muligheder for at blive underhold i sit eget hjem. Fjernsynet har i mange år været det foretrukne apparat når man skulle underholdes, og er det stadigvæk.

I dag er der kommet flere og flere streamingtjenester til, som kan levere unikt og meget godt indhold. Det er ikke alle der har fået øjnene op for dette, og det er desværre en kendsgerning, at enormt mange har TV kanaler som de aldrig ser. De er der bare, som en del af den TV pakke de endnu engang har valgt at have. Mange ænser det slet ikke og tænker ikke over, at de rent faktisk betaler for et produkt de ikke bruger.

Det er sjældent at vi som forbrugere, betaler for et produkt som vi ikke bruger til noget. Lige med fjernsynskanaler, er der altså en undtagelse af en eller anden mærkelig årsag, så er det de færreste der stopper op og tænker over, om de måske i virkelighed bør undersøge mulighederne og kigge på de forskellige TV udbydere. Et godt sted at starte er på Tvudbydereidanmark.dk. I dag er det muligt at få TV underholdning billigt medmindre man ønsker at se sport, da rettighederne ofte er dyre hertil. Har du en favorit sport så undersøg hvilke kanaler der sender kampene på tv og sørg for at du har dem, du kan f.eks. tjekke det for håndbold her.

Streaming er for alle

Vi opfordrer inderligt alle og enhver, til at sige fra og undersøge de forskellige muligheder der findes i dag. Streamingteknologien har revolutioneret markedet for TV udbydere, da de kan tilbyde meget mere fleksible løsninger. Det har især de unge fået øjnene op for, og i dag er der mange som slet ikke ser flow tv, men udelukkende benytter streaming tjenester som Netflix, HBO og lignende, måske suppleret med de licensbetalte tv-kanaler, så man kan se nyheder og andre aktualitetsprogrammer.

Det har tvunget de traditionelle tv udbydere op af stolen efter mange års søvn. Det betyder, at nu kan man også få ret fleksible løsninger hos en traditionel tv udbyder som Yousee, Boxer osv. Nu kan man vælge en pakke med de kanaler man vil se, og ikke alt muligt andet ”gøgl” som tidligere blev tvunget med ind i pakkerne, man kan med andre ord få det som man vil. Streaming er uden tvivl fremtidens format, og derfor kan man nu få pakker med traditionelle tv kanaler og samtidig streaming inkluderet.

Især den ældre generation holder fast i flow-tv, men streaming er for alle, og alle kan lære at navigere rundt på et Smart TV, som kræves for at køre diverse apps fra streamingtjenesterne.

Mobilen overtager mere og mere

En Smartphone er ikke kun en telefon, men i dag kan man også streame musik og tv på mobiltelefonen. Mange bruger også telefonen til at læse nyheder og lytte til podcasts og lydbøger samt til at spille et af de mange spil der hele tiden udvikles. Det der oprindeligt var telefonens opgave, at ringe, er kun blevet en biting, og Smartphonen er i stedet blevet et medie-underholdningscenter.

Det betyder at stort set al slags underholdning er tilgængelig døgnet rundt. Det har også resulteret i at flere og flere bruger ekstrem mange timer på deres mobil. Derfor opfordrer vi alle til at være bevidste omkring deres forbrug, og vælge tjenester der bidrager med værdi til dig, og ikke stjæler din tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *