Et boldbassin er den bedste dåbsgave

Et boldbassin er et sted, hvor der er plads til timevis af leg og sjov. Det er også et sted, hvor alt dit barn kan få brændt alt sit krudt af. Man kan bruge badebassinet på mange måder. Den bløde kant er tilpas hård til at blive brugt som støtte, til barnets første trin. Kanten er dog stadig blød nok til, at man kan lande på den, uden at komme til skade. Lad dit barn slå sig løs i boldbassinets flotte bolde, og se hvor dit barns ansigt lyser op af glæde.

Hvorfor anskaffe sig et boldbassin?

Et boldbassin er en god løsning på rigtig mange hverdagsproblemer. F.eks. hvor skal du sætte dit barn, imens du laver mad? Hvordan får du dit barns energiniveau ned, hvad skal du give i gave til en familie med små børn? Ud over at et enkelt boldbassin pynter et rum, og giver en hyggelig stemning til f.eks. et børneværelse, så fungere det altså også perfekt som gave til enten fødselsdag eller barnedåb.

  • Gave: Et boldbassin er den ideelle gave til børnefamilien, der har alt. Man kan aldrig få for mange bolde, og selve bassinet kan bruges til så mange andre ting, end bare at være kanten til boldene.
  • Multifunktionel: Boldbassinet er på mnage måder multifunktionelt, da boldene og bassinet kan bruges seperat også. Boldene vil flyde i vand, så de er perfekte om sommeren til badebassinet. Selve bassinet kan tømmes og bruges som opbevaring, eller måske endda blive vendt på hovedet til en hule.
  • Sikkerhed: Boldbassinet er et sikkert sted, at placere dit barn under f.eks. madlavning. Sæt boldbassinet ud i køkkenet, og leg med dit barn samtidig med du laver mad.
  • Transportabelt legetøj: Boldbassinet kan let flyttes fra sted til sted i hjemmet, da det ikke vejer særlig meget. Det gør det meget nemmere, som forældre, at holde øje med sit barn, imens man laver noget andet.

En sjov og sikker løsning

Et boldbassin er altid sjovt, for et barn. Der er mange ting at føle og røre på, men ud over alle de mange overflader, så findes boldene i bassinet også i mange forskellige farver. Det skaber en nysgerrighed, der varer ved. Alle de fine bolde vil også skabe en bulet overflade, som kan være rar, at ligge på for barnet. Boldene kan bruges som massagebolde, og massere barnet, til det falder helt til ro. Bassinet er sikkert, fordi kanterne kan holde dit barn fra at falde ud over kanten. Kanterne er dog ikke hårde, så hvis den lille nu skulle falde i bassinet, så lander han eller hun på et blødt underlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *