10 tips til at skrive hurtigere sms

1. Brug stenografi

 

Når du skriver sms’er, skal du bruge forkortelser og akronymer, når det er muligt. På den måde kan du skrive hurtigere og spare tid.

 

2. Brug tekstforudsigelse

 

De fleste telefoner har en funktion til at forudsige tekst, som kan hjælpe dig med at skrive hurtigere. Når du begynder at skrive et ord, foreslår den de mest almindelige ord, der bruges som det næste.

 

3. Brug automatisk korrektur

 

Auto-korrektur kan være en stor tidsbesparelse, når du skriver sms’er. Det kan hjælpe dig med at rette fejl hurtigt og sikre, at dine beskeder er korrekte.

 

4. Brug humørikoner og emoji

 

Emoticons og emoji kan give dine tekster mere personlighed og gøre dem sjovere at læse. De kan også hjælpe dig med at kommunikere hurtigere ved at formidle følelser uden at skulle skrive lange forklaringer.

 

5. Brug voice-to-text

 

Hvis du har svært ved at skrive hurtigt, kan du prøve at bruge voice-to-text. Denne funktion giver dig mulighed for at diktere dine sms’er i stedet for at skrive dem ud.

 

6. Brug genveje

 

De fleste telefoner har tastaturgenveje, som kan hjælpe dig med at skrive hurtigere. På iPhone kan du f.eks. trykke to gange på mellemrumstasten for at indsætte et punktum. På Android kan du trykke længe på “enter”-tasten for at indsætte en ny linje.

 

7. Brug cloud-baserede tjenester

 

Der findes mange cloud-baserede tjenester, der kan hjælpe dig med at skrive hurtigere sms’er. For eksempel kan Googles Gboard kan du søge efter og indsætte billeder og GIF’er direkte i dine sms’er.

 

8. Brug en dedikeret tastatur-app

 

Hvis du synes, at standardtastaturet på din telefon er langsomt eller svært at bruge, kan du prøve at downloade en dedikeret tastatur-app fra app-butikken. Der findes mange gode muligheder, f.eks. SwiftKey, Fleksy og Gboard.

 

9. Brug en hurtigere dataforbindelse

 

Hvis du bruger en langsom dataforbindelse, kan det tage længere tid at sende og modtage sms’er. Prøv at bruge en hurtigere dataforbindelse, hvis det er muligt, f.eks. Wi-Fi eller 4G LTE.

 

10. Brug en tekstbeskedtjeneste

 

Der findes mange sms-tjenester fra tredjeparter, som kan hjælpe dig med at sende tekster hurtigere. Tjenester som WhatsApp, Facebook Messenger og iMessage tilbyder funktioner som f.eks. gruppechats, fildeling og stemme/videoopkald.

 

Find mobilabonnement med fri data og tale her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *