Sådan køber du den perfekte kontorstol til din krop

Når du skal vælge en kontorstol, er ergonomi afgørende. Du ønsker en stol, der støtter din ryg og hjælper dig med at bevare en god kropsholdning, mens du sidder ved dit skrivebord. Men med så mange forskellige stole på markedet kan det være svært at vide, hvilken stol der er den rigtige for dig. Her er hvordan du vælger den perfekte kontorstol til din kropstype:

 

Hvis du har et lille stel:

 

Kig efter en stol med en lille eller slank profil. Undgå stole med tykke armlæn eller store, brede sæder – du vil bare føle dig fortabt i dem. Gå i stedet efter noget mere strømlinet og kompakt.

 

Hvis du har en mellemstørrelse:

 

Du har lidt mere råderum, når det gælder valg af stol. Gå efter en stol med moderat polstring og støtte, og sørg for, at ryglænet ikke er for stort eller for omfangsrigt. Du vil ikke have noget, der overvælder dit rum eller får dig til at føle, at du svømmer i stof.

 

Hvis du har en stor ramme:

 

Gå efter en stol med masser af polstring og støtte. Det sidste, du ønsker, er en stol, der føles skrøbelig eller ustabil – du vil konstant flytte rundt på den, hvilket er ubehageligt og dårligt for din kropsholdning. Gå i stedet efter en mere robust løsning, der kan passe til din størrelse uden at gå på kompromis med komforten.

 

Når du har fundet et par stole, der ser lovende ud, er det på tide at prøve dem af. Sid i hver stol i et par minutter, og vær opmærksom på, hvordan din krop føles. Støtter stolen din ryg? Er dine ben behagelige? Føler du, at du er ved at vælte bagover? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er nej, skal du gå videre til den næste stol.

 

Når du har fundet en stol, der føles god, er det på tide at prøve den af på en køretur. Brug en dag eller to på at arbejde i den, og se, hvordan din krop har det sidst på dagen. Hvis du stadig har det godt, tillykke – du har fundet din perfekte kontorstol!

 

Du finder også tilbud på kontorstol her.

 1. Wow, amazing weblog format! How long have you ever been running a blog for?
  you made running a blog glance easy. The overall look of your web site is great, let alone the content material!

  You can see similar here e-commerce

 2. Howdy! Do you know if they make any plugins
  to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
  get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Cheers! You
  can read similar art here: List of Backlinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *