Unikke festlokaler i fantastiske omgivelser i Hvalsø!

Er du på udkig efter et unikt festlokale, så kan du rette blikket mod Hvalsø på Sjælland! Her finder du nemlig det idylliske og landlige Sonnerupgaard Gods, omgivet af smuk natur. 

Sonnerupgaard Gods byder på fire festlokaler, som kan tilpasses til forskellige arrangementer. Du finder den herskabelige stil i Hovedbygning og Kavalerfløjen, mens Hestestalden og 1877-laden byder på den rustikke stil. 

Uanset hvilket lokale du vælger, så får du og dine gæster en følelse af eksklusivitet, og flotte omgivelser skaber en god stemningen, hvilket er fundamentet for en god fest, som dine gæster vil snakke om i mange år frem!

1877-laden 

1877-laden rummer fra 70 personer og helt op til 350 spisende gæster. Laden består af de originale håndhuggede bjælker og med kampesten i væggene. Der er intet mindre end 11 meter til loftet, som skaber en helt unikt stemning ved en fest. Laden byder på en helt unik stemning, som blandt andet skabes af lyset fra stearinlysene fra lysekronerne og fra lysestagerne langs væggene. 

Hestestalden 

Hestestalden rummer op til 100 personer, og har tilhørende 17 værelser med i alt 32 sengepladser på førstesalen. Der tilhører et komplet køkken, hvor der er alt, hvad en kok skulle få brug for. Hestestalden er indrettet i to store sale, en til at spise i og en festsal. Rummet har blottede træbjælker i loftet og blottede kampesten i væggene, hvilket giver et helt fantastisk look.

Hovedbygningen

Hovedbygningen er opført i 1878 – den er bevaret og med tiden moderniseret. Den byder på sildebensparketgulv, en smuk ankomsthal og stor balsal. I Hovedbygningen inviteres du til intim hygge – særligt når velkomstdrinken nydes i ankomsthallen foran ilden ved pejsestuen. 

Hovedbygningen rummer op til 70 personer, alt efter bordopstilling. 

Kavalerfløjen

Kavalerfløjen rummer op til 50 personer og er dermed Godsets mindste lokale. 

Men det ændrer ikke på den charme det besidder. Det er opført i 1952 og udgør tre rum udover et køkken, en terrasse og udgang til et stykke af Sonnerupgaards Gods park. 

På førstesalen findes 18 sovepladser, og værelserne er indrettet i hver sin stil men med charme og er meget velholdte. 

 

Hvad end du vælger, er du garanteret en fest i unikke omgivelser, som skaber de bedste rammer for minder, som i vil huske i mange år frem. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *