SÅDAN STYLER DU DIN KOMMODE

Sig farvel til den kedelige kommode. Med disse indretningsideer vil du forvandle din kommode fra kedsom til smuk.

Lad ikke din kommode være nøgen og kedelig, eller endnu værre, en plads for de ting du ikke ved hvad du skal gøre ved. Gør det til et smukt omdrejningspunkt i dit soveværelse ved hjælp af ting du sikkert allerede ejer. Derudover kræver disse nemme tips til styling af din kommode ikke en indretningsarkitekt. Du kan gøre det helt selv med et par enkle ændringer.

  1. Placer et spejl

Det første tip er at tilføje et stort spejl til din kommode. Du kan læne det op ad væggen eller hænge det over kommoden, det er dit valg. Et spejl lader lyset hoppe rundt i rummet og skaber følelsen af ​​et større rum. At have et spejl på eller over din kommode kan også hjælpe dig med at gøre dig klar om morgenen. Det er en win-win.

  1. Lys dit rum op

Hvem elsker ikke indretning der tjener flere formål? En lampe gør lige præcis dette. Tilføj en lampe på den ene side af spejlet for ekstra arbejdsbelysning når du skal gøre dig klar om morgenen. Vælg eventuelt en lampe der passer til resten af dit soveværelses indretningsstil. Det kunne eksempelvis være i samme farve som gulvets nuance, eller i samme farve som dit sengetøj.
Du kan også tilføje en lampe til begge sider af dit spejl for at skabe en symmetrisk balance.

  1. Tilføj noget grønt

Et af vores favorittips er at placere noget grønt som blomster i en vase på den ene side af spejlet – dette vil give et naturligt strejf til dit soveværelse. Udskiftning af friske blomster er en nem måde at tilføje sæsonbestemt flair og farve, men der er også mulighed for at tilføje kunstige blomster med lav vedligeholdelse.

  1. Tilføj bøger

Stabel et sæt gamle romaner eller coffee table books for at tilføje variation og højde til en lav kommode. Du kan eventuelt lede efter unikke bøger på et loppemarked eller i en genbrugsbutik. Du kan også lede efter nogle som passer til dit soveværelses farvenuancer. Der findes mange smukke og unikke designs derude!

  1. Placer dit smykkeskrin på kommoden

Din kommode er et godt sted at sætte et dekorativt smykkeskrin eller smykkestativ. Brug bogstakken som base og top den af ​​med et smykkeskrin. Det er både funktionelt og moderigtigt. Du kan også prøve med en gennemsigtig glaskasse for at gøre dine smykker let synlige. Så er der ikke mere døj med at lede efter dine yndlingssmykker.

  1. Andet tilbehør

Et andet tip er, at du kan udfylde eventuelle huller i din kommode med personligt tilbehør som eksempelvis et arvestykke. Du kan også tilføje nogle træbogstaver, et ur, figurer eller eventuelt muslingeskaller. Dette tilføjer en helt masse spændende til din kommode, og kan være med til at afspejle dine interesser og hobbyer.

  1. Organiser små ting på en flot bakke

En bakke med lav kant er det perfekte sted at fremvise dine parfumer, cremer eller makeup, og giver på samme tid let adgang til disse. Dette er også en fantastisk måde at bruge en vintage serveringsbakke på. Din kommode vil med garanti se bedre ud en nogensinde med dette fantastiske indretningstip.

Dette var 7 af vores bedste indretningstips til at style din kommode i soveværelset. Er du blevet inspireret, og mangler du en flot kommode? Så kan du se og købe kommoder lige her. God fornøjelse med indretningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *