3 sparetips til streamingtjenesterne

Elsker du at rulle gardinerne ned og sætte en god film eller serie på i stuen, men er du træt af at bruge så mange penge hver måned på at have adgang til de mange streamingtjenester på markedet, har vi her et par gode fifs til, hvordan du kan barbere noget af regningen væk, så du ikke står tilbage med så stor en udgift til film og serier hver eneste måned.

Find mørklægningsgardiner til børn her.

Del dine profiler med andre

Det første tip er at komme i gang med at dele dine profiler med andre. Der er flere af tjenesterne, der tillader dig at oprette flere profiler på samme konto, og på den måde kan du altså dele din konto med andre i din familie, hvis de har lyst til det. Hvis du fx giver 100 kroner for et abonnement hver måned, er det jo en stor besparelse, hvis du kan dele det op i to eller tre, så du potentielt kun skal betale 33 kroner om måneden for samme adgang. Det er værd at tænke over, det kan gøre en stor forskel for dine udgifter til streaming.

Skær dem fra du ikke bruger

Så er det også en god idé at gå alle dine tjenester igennem med en tættekam og finde ud af, om der er nogle af dem, som du sagtens kan undvære. Vi har jo alle en lang række streamingtjenester, men med hånden på hjertet – er det så dem alle sammen, vi husker at få brugt? Ofte er det kun en eller to tjenester, vi vender tilbage til, og så kan der gå månederne mellem, at vi bruger de øvrige tjenester, vi dog stadig betaler for. Så hvis der er en tjeneste eller to, som du ikke har brugt i over en måned, er det måske en idé at skære den fra, så du ikke skal betale for den.

Få dem samlet i dit mobil- eller tv-abonnement

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du har en mulighed for at få streaming gennem dit mobil- eller tv-abonnement, hvis du har sådan et. Der er flere teleselskaber og udbydere af tv-pakker, der har lavet pakker med streamingtjenester i, som du kan få med i dit øvrige abonnement. På den måde behøver du ikke at betale for din streaming separat, og det kan også være en god måde at spare lidt penge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *