Sådan kan du gøre dig mere attraktiv for arbejdsmarkedet

Står du på nuværende tidspunkt uden for arbejdsmarkedet? Slås du måske også med en eller flere udfordringer af enten social eller psykisk karakter? Vil du gerne ind på arbejdsmarkedet alligevel? Så bør du helt klart overveje at tage en digital opkvalificering.

Med en digital opkvalificering opnår du essentiel viden og nyttige kompetencer, som flere arbejdsgivere står og mangler. Derfor gør uddannelsen dig mere attraktiv for arbejdsmarkedet. Du kan læse meget mere om opkvalificeringen i det følgende.

Digital markedsføring er kommet for at blive

Markedsføring er ingen nyhed. Igennem flere år har virksomheder reklameret for deres produkter og ydelser for at tiltrække kunder. Som teknologien har udviklet, har markedsføringen også gjort det. For 50 år siden var en fantastisk idé med markedsføring i enten fjernsynet, radioen eller avisen. I dag er digital markedsføring derimod den mest gangbare markedsføringsform for de fleste virksomheder.

Derfor er der også mange arbejdsgivere, der mangler medarbejdere der kan hjælpe dem med at markedsføre deres virksomhed digitalt. Netop derfor er en digital opkvalificering en god idé, hvis du gerne vil ind på arbejdsmarkedet.

Sådan forløber en digital opkvalificering

Digital markedsføring er sådan set nemt nok at forstå. Det er markedsføring på online kanaler. Men det er derimod noget sværere at lære at beherske digital markedsføring. Der findes mange forskellige underdiscipliner, og derfor tager en digital opkvalificering også 1 år.

Gennem det 1 år lange uddannelsesforløb opnår du både en teoretisk og praktisk viden om digital markedsføring. Du har også mulighed for at komme i et praktikforløb, så du kan prøve at have en rigtig arbejdsdag hos en rigtig virksomhed.

Efter endt uddannelse vil du være klar til at kunne arbejde med digital markedsføring hos enten en privat virksomhed eller offentlig organisation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *