Ny livsstil? Begynd som sugarbabe

At være ung og rastløst som kvinde, som måske er igang med sin vidergående uddanelse, kan have svært ved at finde ud af hvad man egentlig gerne vil med sit liv. Ved siden at sine studier, kan det være en god ide med et studiejob, men hvad skal man dog bruge tiden på? – Du kan begynde som sugarbabe, måske?

Èn på opleveren

Få en masse oplevelser med en sød mand, som har masser af penge til at forkæle dig med, lyder det ikke rart? – En sugarbabe har ikke noget at gøre med prostitution. Prostitution er primært kun omhandlende af sensuelle ydelser, hvor sugarbabe, eller escort, er mere bredspektret. Det betyder, at det er lidt mere åbent, og handler mere om at forkæle manden, efter hans ønsker, men stadig hvor kvinden selv har indflydelse. 

Trænger du til en ny livsstil? 

At være sugarbabe kan man være, så længe der er sugardaddies, der vil have én, altså så længe der er interesse. Mange begynder på den nye livsstil, i deres bedste alder, hvor de stadig er unge, nysgerrige, og frie. Der er nemlig ingen følelser involveret mellem en sugerbabe og sugardaddy. Hvis det er noget for dig, så find en side om sugardating som sugarbabe.

Hvad er en sugardaddy?

En sugardaddy, er en oftest, ældre mand, som betaler sig i form af gaver og oplevelser til sin sugarbabe. Det kan være en rig mand, som har brug for kvindeligt bekendtskab, og som godt kan lide at forkæle sin kvinde. Hvad man foretager sig, kan være alt lige fra restaurantbesøg, at tage med som selskab på forretningsrejser, biografture med mere. Det aftaler man indbyrdes mellem sugarddady og sugarbaben. Man kan sige, at forholdet mellem hhv. sugardday og sugarbaben er som et almindeligt kæresteforhold, det er blot uden følelser og forpligtelser, og bunder på hygge, fornøjelser og forkælelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *