Måske det er på tide at tale med nogen?

Har dine post-ferieblues varet lidt længere end sædvanlig? Eller havde du svært ved at nyde ferien, fordi du var bange for store menneskemængder? Så kan det godt være, du skal overveje at tale med nogen. I første omgang kan det sagtens bare være en nær ven eller familie, men ellers kan det være en god idé at opsøge en psykolog i København.

Sådan kommer du i gang

Det er supernemt at finde en hel liste over hvor du kan komme til psykologsamtaler i København – det er faktisk bare at google ”psykolog København” og så kigge en tur rundt på google herfra. Mange mennesker kan få helt psykolog stress af overhovedet at tage det første skridt. Men det er til gengæld også det største skridt. Når først du har erkendt behovet for hjælp og fundet frem til en psykolog, så er det vedkommendes ekspertise at tage den derfra. Når først du er i gang, kan du tale med din psykolog om stress, om angst og om alt andet der lige rører sig for dig.  

Masser at vælge mellem – mange om buddet

At finde en psykolog i København kan godt være svært, fordi vi også er mange om buddet. Hvis du har en lægehenvisning, så er der endnu færre at vælge mellem, og så er det om at tænke kreativt, hvis du gerne vil hurtigt til. Bevæger du dig bare en smule uden for København, så er der straks kortere ventetider, og det kan måske være altafgørende for dig.

Det kan også sagtens være, at en psykolog fra København selv har valgt at flytte sin praksis ud af byen, både for at få en billigere husleje, men også for at være med til at flytte lidt af presset fra Hovedstaden og for at tilbyde andre end københavnerne den bedste psykologhjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *