Kom i sommerstemning med havearbejde og god musik

Uanset om det er vinter, og man glæder sig til at det varme vejr melder sig, eller om det er sommer, og man i forvejen nyder det varme vejr, så kan man altid komme i et lidt mere sommerligt humør.

Du kan for eksempel gøre haven klar til grillaften med vennerne ved at lave alle forberedelser klar til sommersæsonen, og du kan give en guitar i gave, så der spredes god stemning.

Giv god stemning i gave

Køb en guitar i gave til den du holder af, for eksempel din kæreste. En guitar er en fed gave, uanset om personen du giver den, er vant til at spille, eller om vedkommende aldrig har prøvet at spille guitar før. Det er aldrig for sent at lære noget nyt, og på denne måde giver du ikke kun en gave, men også en masse gode stunder sammen.

Vi har alle oplevet at møde typen, der tager en guitar med, når i mødes til en grillaften eller en hyggelig aften omkring et bål. Giver du en guitar i gave, så giver du muligheden for at blive sådan en person.

Gør haven klar til sommer

Det er ikke nogen hemmelighed, at havearbejde ikke er så tillokkende, når det er koldt, og i øvrigt er haven heller ikke så fin om vinteren, når den er fyldt med slud og mudder.

Selvom at det ikke er nemt at gøre haven fin om vinteren, så kan du forberede, hvad der skal ske med haven, når vejret skifter og købe de nødvendige ting ind, som skal bruges til at sætte den i stand. Find det bedste bunddække til din have, og sørg for at læse lidt om de forskellige typer af bunddække. Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger.

Der vil altid være nogle hjørner af haven, som er i skygge, og nogle som er i sol, og det skal du huske at tage i betragtning, når du skal finde et bunddække. Nogle planter trives godt i skygge og andre i sol, så du kan vælge planter, ud fra hvor de skal stå.

Det kan også være, at du trænger til nye havemøbler eller lidt nips til terrassen. Nogle fine blomsterkrukker, farverige havehynder og små lanterner med stearinlys er altid skønt at pynte op med.

Et godt tip er, at disse ting ofte er på udsalg om vinteren, så hvis du kommer i tidlig sommerstemning, så kan du holde øje med gode tilbud og gøre det til dit vinterprojekt at få handlet lidt ind til sommeren.

Sommerstemning

Det er altid dejligt at glæde sig til det varme sommervejr og de planer, man lægger til sommer. Når det gode vejr ikke er på vej i løbet af de næste par dage, så er det skønt at have nogle ting at tage sig til i ventetiden.

Med en lækker have og nogle gode gaver, så bliver man i godt humør, og det er den bedste forberedelse til sommertiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *