Især ét sted bliver ofte overset i indretningen

Der er ofte tale om hvor vigtig indretningen er, både for vores velbefindende og af praktiske årsager – men mange glemmer faktisk at tænke et vigtigt element med ind i indretningen.

Vinduer og gardiner – det er ofte fordi vinduerne jo “bare er der” og deres placering kan ikke lige ændres, men hele æstetikken omkring dem og hvordan de tager sig ud i rummet kan faktisk ændres en del ved valg af de rette gardiner. 

Det ved, om nogen, eksperterne fra Gardinbus Sjælland. De besøger hver dag mange kunder i København og på det resterende Sjælland hvor de giver råd og vejledning om gardiner. 

Gardinbussen har et bredt udvalg

For nogen er tanken om at få besøg af en gardinbus måske noget der mest giver minder om fortiden, men gardiner fra Gardinbus Sjælland er alt andet end gammeldags. Du får mulighed for at se et bredt udvalg af gardiner i mange former, farver og materialer f.eks.: 

  • Rullegardiner
  • Plissegardiner
  • Persienner
  • Foldegardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner og meget mere

Gardiner er nemlig langt fra bare gardiner, og bliver de valgt med omhu, kan det være prikken over i’et i indretningen.   

Praktiske gardiner

Når man tænker på gardiner er det selvfølgelig logisk først at tænke på det praktiske, de skal måske helst skærme for naboernes eller forbipasserendes nysgerrige blikke, og så skal de kunne lukke solens stråler ude ved behov. I soveværelset kan mørklægningsgardiner være en fordel, men samtidig kan man også vælge innovative gardiner der hjælper med at holde varmen ude og skaber et køligt rum.

Har du et stort vindue i stuen skal det selvfølgelig ikke pakkes væk i tunge gardiner. Overvej evt. at få sat solfilm på i stedet, så er dine billeder, møbler, tæpper eller hvad der ellers måtte være i rummet beskyttet mod at blive afbleget af solens kraftige UV stråler, og du kan tillade dig at tænke smukke designløsninger til vinduets gardiner i stedet. 

At gardiner er praktiske udelukker nemlig ikke at de også kan være flotte. 

Få ekspert-råd med i købet

Det gode ved at få besøg af gardinbus Sjælland er at du får ekspert råd med i købet omkring valg af gardiner og samtidig får du mulighed for at se præcis hvordan gardinerne vil se ud i dit hjem. Det kan nogle gange være ret svært at stå i en butik med mange forskellige slags gardiner og forestille sig hvordan det ser ud hjemme ved en selv.

I 2021 var det meget de tunge og fyldige gardiner der fyldte diverse blade med boligtrends, og havde man mod på farver så var 2021 også året hvor man rigtig kunne få lov at slå sig løs. Trenden i 2022 peger mere mod naturmaterialer, naturligt lysindfald og sarte farver.

Nogle gange skal man dog lytte mere til sin egen komfort, og kigge på hvad der passer ind i boligens eksisterende stil, frem for hvad trenden siger lige nu og her. Men uanset hvad du er til så kan et besøg af gardinbussen i hvert fald være en god investering hvis du gerne vil have et smukt hjem med gardiner der matcher din stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *