Husk motion på ferien – og herhjemme

Hvis du har arbejdet hårdt i løbet af året, fortjener du helt sikkert at komme på en dejlig rejse. Der er mange fede steder at vælge imellem. Men det kan også gøre det uoverskueligt at vælge det helt rigtige sted. Heldigvis får du hjælp til det her. Og når du er på ferie, behøver man jo ikke at slappe af hele tiden. Så måske du gerne vil dyrke noget motion i løbet af ferien. Det får du i hvert fald også gode råd til herunder.

Hvor skal du rejse hen?

Når du har besluttet dig for, at du skal ud på en rejse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken verdensdel rejsen skal gå til. Du kan sagtens blive i Europa, da der er mange lækre steder her. Men det kan også være, at du godt kunne tænke dig at komme til et sted langt væk, hvor der er en meget anderledes natur og kultur. Det kunne fx være et sted i Afrika eller Asien.

Du skal naturligvis også beslutte dig for, hvilket specifikt land og hvilken by du skal til. Du kan søge på nettet og se, hvad der står om de forskellige steder, som du har i tankerne. Er det lige et sted, der har det at byde på, som du ønsker? Eller bør du finde et andet sted i stedet for? Forkæl dig selv med en rejse her.

Hvilken slags motion skal du dyrke?

Hvis du er en af de fornuftige, som mener, at det er vigtigt at dyrke motion, selv om man er på en badeferie, så er det forståeligt. Det kan også være, du bare gerne vil i gang med motionen, når du kommer hjem.

Der er masser af informationer om gymnastik, sport, sundhed og motion. Hvis du blot skal på en uges charterferie et sted i Europa, er det ikke sikkert, det lige er gymnastik, du skal ned at dyrke. Men hvis du godt kunne tænke dig at dyrke gymnastik, når du kommer hjem fra ferien, er der både rytmisk gymnastik, springgymnastik og redskabsgymnastik at vælge imellem. Så du bør først læse mere om de forskellige slags og gøre op med dig selv, hvad der passer bedst til dig.

Hvis det er vigtigt for dig med motionen på ferien, kan du fx vælge at løbe en tur. Det er nemt og gratis motion, og samtidig medfører det, at du får set dig omkring det nye sted. Og så kan det være, at det er dig, der kan vise resten af familien rundt, når I skal ud at se på seværdighederne.

Hvis du til gengæld er i udlandet over længere tid, kan du overveje at melde dig ind i en gymnastikforening der. Hvis du fx er flyttet til udlandet med din familie, kunne dine børn også gå til børnegymnastik. Der er i hvert fald et væld af muligheder, når det kommer til gymnastik. Og så kan du holde dig sund – både ude i verden og herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *