Har du legetøj i soveværelset?

Hører du til blandt dem der har lidt frækt liggende i skuffen ved natbordet eller gemt lidt væk i skabet? Det kan være alt fra lidt ”uskyldigt” som et par plyshåndjern, en fjer til at pirre med, eller måske noget lidt mere pikant som dildoer eller måske en mere diskret vibrator. Måske hører du til dem der har, og hvis du gør er det intet mærkeligt i det. Faktisk viser en undersøgelse der efterhånden har nogle år på bagen, at det er mere almindeligt at have lidt frækt i soveværelset, end det er ikke at have et. Undersøgelsen viste nemlig, at 63% af den voksne befolkning har lidt ”ekstra”.

 

Det er efterhånden længe siden, at sex blev noget der kunne tales rimeligt åbent omkring og ikke længere er et tabu. Det er langt hen ad vejen også ved at blive sådan, at der ikke er noget pinligt i at snakke om lyster og drifter, hvilket for mange altså også inkluderer sexlegetøj. Når der er flere der har det, end ikke har det, kan man med andre ord da også sagtens konkludere, at det er helt normalt.

 

Kæmpe udvikling på markedet

 

Det er ikke svært at regne ud, at hvis der er sexlegetøj eller lignende i mere end 60% af de danske hjem, så er det en kæmpe industri. Der bliver omsat for milliarder og atter milliarder på verdensplan, og derfor er det naturligvis også et sted, hvor der er en kæmpe udvikling, og hvor der hele tiden kommer nye produkter.

 

Der er en god sandsynlighed for, at hvis du kan forestille dig det, så findes det nok allerede i en eller anden form. Om det så er et penis sleeve som dette der kan forlænge mandens vedhæng eller noget mere teknisk.  For der der er ikke overraskende en stor teknologisk udvikling, hvor producenterne gerne vil koble apps sammen med vibratorer og lignede. Eksempelvis vibrator æg der enten kan styres med fjernbetjening eller en app. Med social distance i coronaens tid, fik disse et boost – du kan selv prøve at gætte hvorfor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *