Føl dig godt tilpas i dit tøj

Alle skal have det godt, og selvfølgelig skal kvinder med kurver også kunne købe tøj, de føler sig tilpas i. Hvis du er størrelse small har du måske ikke oplevet, hvor lidt tøj, der findes i store størrelser. Der er selvfølgelig ikke det fjerneste galt med at være størrelse small – det her henvender sig bare ikke så meget til dig.

Plussize med plads til det hele

Noget andet, der kan virke demotiverende på shoppeturen, er antallet af X’er foran L’et. Derfor er der nok mange kvinder med former, der sætter pris på, at flere af plussize-tøjproducenterne er begyndt at kalde størrelserne S, M osv. i stedet for at følge modehusenes størrelser, der passer bedst til slanke mennesker. 

 

Skal der være plads til bryster, bagdel eller lår, så tøjet faktisk er behageligt at have på, kan du kigge på Zhenzi, der designer trendy tøj med lækker pasform, flotte farver og mønstre. Der er nemlig ingen grund til at gå kedeligt klædt, bare fordi man har en facon, som H&M ikke gider lave tøj til.

 

Der findes butikker i bybilledet, som sælger plus-size tøj (inklusive H&M, men det er relativt nyt). Vil du have et større udvalg af tøj til kurvede kvinder fra flere forskellige mærker, skal du på nettet. 

Hvad er et lagerhotel? 

En webshop skal naturligvis have vare på lager nøjagtigt som alle mulige andre butikker, men uden butikslokaler kan det være svært at opbevare alle sine produkter. 

 

Derfor findes der løsninger, hvor webshops med begrænset lagerplads kan leje sig ind på et lagerhotel. 

Det er både varemodtagelse, lagerføring og distribution af webshoppens produkter. Du kan finde lagerhotel priser med pluk og pak, så din webshop også kan blive lettet for tunge løft og besværet med at pakke og afsende kundernes bestillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *