Find de perfekte frugter og grøntsager til haven

Hvis du er så heldig, at du har en have – eller måske bare har en altan, så har du en rigtig fin mulighed for at få nogle rigtige lækre frugter og grøntsager. Det kan bare være svært at finde frem til, hvad man lige har lyst til at plante. Hvis du mangler lidt inspiration, så er du havnet på den helt rigtige artikel.

Det grønne

Hvis du leder efter noget lækkert grønt, så kan det være en god idé at plante grøntkål, andet kål og salat i højbede eller i altankassen. Salat er rimelig nemt at passe, men grøntkål kan godt kræve lidt mere tålmodighed. Det kan være en god idé, hvis du har mulighed for at gøde dine planter, og det er endnu lækrere, hvis du har mulighed for at få fat i økologisk gødning.

Lækre bær

Det kan også være lækkert at have bær i haven. Det kan du f.eks. bruge, når du har lavet havregrød eller skal spise noget müsli. Bær kan naturligvis også nydes helt alene – så der er altså masser af muligheder for, hvordan du kan bruge dine bær. Der er masser af forskellige slags bær, du kan få til haven. Du kan f.eks. få jordbær, stikkelsbær, brombær, blåbær og meget mere. Hvis du er interesseret i brombærbuske, så find billige brombærbuske online.

Det nede i jorden

Der er også masser af ting, du kan plante, som er nede i jorden. Dette kan f.eks. være kartofler, gulerødder, radiser eller andre rodfrugter. Der er masser af gods i de grøntsager, der er nede i jorden. Overvej bare, hvor meget forskelligt man kan lave med kartofler. Her kan du altså virkelig få noget for pengene.

Derfor er det lækkert med mad i haven

Der er bare noget lækkert ved, at man kan gå ud i sin egen have og hente forsyninger til madlavning. Der er noget mere autentisk over det, fordi man kommer tættere på maden. Når du selv har været ude og hive kartofler op af jorden, så smager de ikke bare bedre, fordi det er friske kartofler (det gør det nu også!), men også fordi, du selv har været ude og hive dem op af jorden. Det er noget, der (næsten) kan smages!

Har du ikke råd til dit grønt og dine frugter?

Hvis du har svært ved at finde pengene til alle dine frugter og alt dit grønt, så er det heldigt, at der findes billige banklån, så du har muligheden for at finde pengene til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *