Disse var de bedste platforme til handel i 2021

2021 har budt på mange ting, og en af disse ting har været, at mange har fået øjnene op for diverse investeringer. Specielt kryptovalutaer har haft en stor vækst, og dette har kunne mærkes i medierne – de har omtalt dem rigtig meget. Der er blevet handlet meget, og på verdensplan er der blevet handlet for mange milliarder af kroner. Hvilke handelsplatforme var så de bedste i løbet af året?

Til aktier: Saxo

Har man handlet med aktier, så har Saxo været favoritten blandt de adspurgte. Dette er tilfældet, fordi at Saxo var meget hurtige til at lancere deres aktiesparekonto. Da mange gerne ville indsætte penge hurtigst muligt for at få skattemæssige besparelser, så har folk anvendt Saxo. 

Nordnet lancerede deres aktiesparekonto relativt sent, og dette har medført, at de måske ikke har fået så mange folk til at skifte over til Nordnet. Man skal nemlig sælge at på kontoen hos Saxo for at få lov til at lukke den. Dette er ikke nødvendigvis en regel, som Saxo har indført, det kan sagtens være, at det er sådan fra lovgivers side.

Til kryptovaluta: eToro

Det er svært at undgå eToro – de har annoncer over det hele, og de vokser meget hurtigt. I princippet er det også en god platform, og den er meget nem at anvende. eToro har eksisteret i mange år, og de var også relativt tidligt ude med at understøtte krypto. Dette har fået mange til at handle hos dem – også en stor del danskere.

En udfordring man kan have med eToro er, at de ikke automatisk opgiver dine handler til Skat, hvorfor du selv skal gøre det. Det er dog ikke så kompliceret. Har man anvendt en anden platform eller børs til at handle med krypto, eksempelvis bitcoins, så kan man godt komme i klemme, da det ikke er så nemt. I disse tilfælde kan man mangle en advokat med speciale i bitcoins. Vi har fundet et par stykker:

Det er vigtigt, at man finder en med speciale i netop dette, da det er et relativt nyt område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *