5 tips til valg af det rigtige sejlertøj

Når du sejler, er det vigtigt, at du har det behageligt og er beskyttet mod sol og vind. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige sejlertøj. Der er et par ting, du skal tage hensyn til, når du vælger, f.eks. klimaet, hvor du skal sejle, og hvilken type sejlads du skal sejle. I dette blogindlæg vil vi give dig 5 tips til at vælge det rigtige sejlertøj!

Vælg efter klimaet

Når du skal vælge sejlertøj, skal du først og fremmest overveje klimaet. Hvis du sejler i et varmt klima, skal du klæde dig derefter. Letvægtsmaterialer, der kan ånde, er afgørende. Du skal også beskytte dig selv mod solen med hatte, solbriller og solcreme. I et koldt klima skal du klæde dig på. Det betyder lag på lag, huer og handsker.

Hvor du skal sejle

Det næste, du skal overveje, er, hvor du skal sejle. Hvis du skal sejle i råt vand, skal du have tøj, der beskytter dig mod elementerne. Det betyder en vandtæt jakke og bukser. Hvis du sejler i roligt vand, har du ikke brug for så meget beskyttelse.

Type sejlads

Den type sejlads, du skal sejle, er også vigtig at overveje, når du vælger tøj. Hvis du sejler kapsejlads, har du brug for hurtigtørrende, åndbart stof, der ikke holder dig tilbage. Hvis du sejler cruising, kan du klæde dig mere på for at opnå komfort.

Materiale

Materialet i dit sejlertøj er også vigtigt at overveje. Du vil have noget, der ikke holder dig tilbage, ikke overopheder dig og tørrer hurtigt. Syntetiske stoffer er et godt valg til sejlertøj.

Farve

Farven på dit sejlertøj er også vigtig. Mørke farver absorberer mere varme, så hvis du er sejler i et varmt klima, kan du vælge lysere farver. Lyse farver kan også hjælpe dig med at holde dig synlig på vandet.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvad du skal kigge efter, når du skal købe sejlertøj. Ellers så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *