Tjen penge på din hjemmeside

Hvem drømmer ikke om at kunne sidde hjemme i underbukser, og med kun få timers arbejde tjene den næste million. Mit gæt er at det gør alle.

Men du ved ligesom alle andre sikkert godt at det er utopi. Hvis det var så nemt, ville alle jo gøre det.

Når det er sagt, så er det dog muligt at tjene penge på sin hjemmeside eller sin blog. Hvis man er dedikeret og arbejder hårdt i starten og investerer noget tid, så kan det også lade sig gøre at skabe hvad der er tæt på en passiv indkomst.

Men jeg ved ingenting om hjemmesider

Bare rolig, der findes masser af Hjemmesideløsninger for nybegyndere, og man behøver på ingen måde at betale for dyre professionelle løsninger for at komme i gang med at tjene penge.

Alt efter hvor mange funktioner man ønsker kan der dog være forskel på hvad det koster at have en hjemmeside.

Hvad kan jeg tjene penge på?

Helt kort sagt, så tjener du penge på at reklamere. Det kan være via bannerreklamer, affiliate marketing, commission harvest, sponsorerede indlæg og meget mere.

Du er nok allerede bekendt med meget af det fra når du selv surfer på nettet. Hvis ikke så findes der utrolig mange sider hvor du kan få forklaret de forskellige ting, men som sagt så er det ikke bare lige at tjene penge på sin hjemmeside, derfor skal det også være sjovt og noget der interesserer dig når du går igang.

Hvad skal min hjemmeside handle om?

Nettet er fuld af hjemmesider og blogs som forsøger at tjene penge ved ovennævnte metoder, så derfor hjælper det ikke noget at du sætter dig ned og laver endnu en hjemmeside om mode eller hundehvalpe.

Du kan sagtens tjene penge på det, men når mængden af blogs og hjemmesider i forvejen er enorm, betyder det også mere konkurrence.

Hvis du derimod skriver om en niche, noget der interesserer dig, noget helt specifikt som f.eks. Mode til kvinder i overgangsalderen, hundefoder til handicappede Golden Retrievere med sarte maver eller laver en side der kun handler om hindbær og find tilbud på hindbærbuske, så er du allerede langt foran i kampen om annoncerne.

Med flere millioner brugere er der helt sikkert nogen som vil læse om lige netop det du skriver, hvis du altså laver en spændende og indholdsrig hjemmeside eller blog.

Husk at give det tid, det kan godt tage flere måneder at bygge en troværdig hjemmeside op, men netop derfor skal det også være noget der interesserer dig, så du ikke mister gejsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *