Til perfekte lamper til gæsteværelset

Vores hus har gennemgået en større renovering, og hvert rum har fået en overhaling. 

Sidste punkt på listen var nipsting og lamper til at fuldende looket, og jeg er nu nået til gæsteværelset, hvor jeg ønsker at skabe en hyggelig og lidt hotel agtigt følelse. 

Vi har brug for et funktionelt gæsteværelse, da min familie bor i Jylland og vi er bosat på Sjælland, derfor er deres besøg ofte længere end blot en dag, og derfor er det vigtigt for mig, at de har et sted at være, samt at vi føler, at vi samtidig kan være i vores hjem uden det hele bliver vendt på hovedet. Derfor har jeg brugt lang tid på at indrette gæsteværelset i en hyggelig stil, som både stemmer overens med vores smag men også passer ind i min families smag, så de føler sig godt tilpas. Rummet har tre hvide vægge og en væg malet med en sart grøn kalkmaling. Derudover er der en lækker dobbeltseng med sengegavl og store puder. Vi har opsat nogle hylder til at lægge sine ting på, samt en lænestol. Derudover er der lidt planter, billeder af familie og vores børn – og selvfølgelig et helfigursspejl. Det sidste jeg mangler, er den rette belysning. Jeg vil gerne have, at belysningen supplerer rummet og fuldender det. Jeg har siddet og kigget på de forskellige lamper hos Lumega Home, og er nået frem til, at jeg ønsker to sengelamper, så man kan ligge og læse, en loftlampe som pendel til at lyse rummet helt op, samt en bordlampe til vindueskarmen ved lænestolen, hvis man bruger denne til at sidde og læse i. 

Til natlampe fandt jeg nogle væglamper, som jeg synes kunne noget helt særligt. De hedder SAGA og findes i forskellige størrelser. Jeg valgte den mindste, og det er en rund guld plade, der sidder på væggen, som er lavet i messing – belysningen er varm og kastes ind i væggen, hvilket giver en rar og indirekte belysning. Til loftet valgte jeg en messing pendel, som man måske typisk ville hænge over et spisebord, men jeg synes dens belysning kunne noget særligt, og da rummet bruges som afslapningsrum også og ikke bare soveværelse, var det vigtigt for mig med god belysning og det synes jeg, at den giver. 

Til sidst valgte jeg en fin bordlampe til vindueskarmen. Lampen jeg valgte tilhører serien KUMIS, og er af meget høj kvalitet. Den har en marmorfod med messing top og en fin lampeskærm, hvilket giver et helt unikt look. Og materialernes tyngde sikre at den bliver stående. Jeg er fuldt ud tilfreds med det hele, det spiller bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *