Sådan træner du hele kroppen i hjemmet

Vi ved ikke, hvor meget motionscentrene kommer til at lukke ned i 2021. Vaccinen er her allerede, men der går noget tid, før vi alle har fået den. Det kan derfor ikke altid nytte noget bare at vente – nogle gange skal der ske noget – nu! Og det kan være, det er sådan du har det med træning. Du gider ikke længere vente på, at du kan komme ned i fitness. Det er på tide at tage træningen i egne hænder. Læs med her og få tips til, hvordan du kan træne hele kroppen i hjemmet!

 

Arme og skuldre

Noget af det mest effektive at gøre når man gerne vil træne arme, er at bruge en romaskine. En romaskine simulerer bevægelsen af roning, og det er noget, der går lige i armene. Du træner samtidig dine skuldre, og bliver du ved længe og konsekvent, kan du få en rigtig flot markeret ryg samt nogle flotte markerede arme. Du kan sagtens finde en god romaskine til hjemmet, der ikke koster det helt vilde – og du kommer ikke til at fortryde det!

 

Ben og baller

Når du skal træne ben og baller, kan det være rigtig effektivt at squatte med vægte. Du kan finde en vægtmasse, der passer godt til din træning. Det skal gerne være sådan, at du kan tage otte gentagelser – men det må gerne være lidt hårdt imens! En crosstrainer er også en rigtig god maskine, når man gerne vil træne ben og forbrænde nogle kalorier. Du kan finde en god crosstrainer til hjemmet og komme godt i gang!

 

Mave og ryg

Mave og ryg trænes bedst fladt på en yogamåtte på gulvet. Her kan du lave mavebøjninger og rygøvelser. Du behøves ikke det vilde træningsudstyr, når du skal træne ryg og mave, men hvis du er hard core, så kan du jo altid træne mave med en vægtskive på brystkassen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *