Mascara er simpelt elegant og lige til at bruge

Mascara er den simple løsning til at se godt ud, uanset om du vil fremhæve dine øjenskygger eller give et mere naturligt look. Volume mascara kan bruges til mange forskellige formål – for eksempel:

· At give øjet et fyldigere look. Mascara kan netop bruges til at give øjet et mere fyldigt look, hvilket er især godt, hvis du har en slank ansigtsform. Mascara kan også bruges til at skjule gener som fx. rødme eller pletter.

· At skabe fokus på øjet. med lange vipper kan man få et mere dramatisk og intenst look. Det er dog ikke alle, der kan bruge mascara. Hvis du har følsomme øjne, eller har en allergi over for nogle af de ingredienser, der bruges i mascaraen, så bør du helt undgå at bruge denne type makeup-produkt. Desuden bør man også være forsigtig med ikke at bruge for meget mascara, da dette kan give et klumset look. Det er det samme som, hvis drenge bruger for meget voks. Det ser ikke pænt ud og det klumper helt sammen

· At definere vippen, når man tegner vipperne up får man et mere fyldigt look og nogle vil mene feminint da lange vipper kan virke mere forførende og se pænere ud.

· Til at give en let ”make-up” mange bruger kun makeup fordi, det er let at påføre og man kan have det med i tasken, uden man skal slæbe hele makeup pungen med.

Hvornår bruger man mascara?

Mascara kan bruges af alle, uanset alder, køn eller hudtype. Mascara kan dog være en smule tricky at bruge, da den ofte er meget flydende og derfor let kan dryppe ned på tøjet. Så det er vigtigt at have et godt og solidt fundament, inden man påfører mascara.

Mascara kan bruges til alle lejligheder, lige fra hverdagsbrug til festlige lejligheder. For eksempel:

· Hvis du skal i skole eller arbejde, så er det ofte ikke nødvendigt at bruge så megen mascara. Det er dog helt op til dig selv, hvor meget du vil bruge.

· Hvis du skal ud og feste eller på date, så kan det være en god idé at bruge lidt mere mascara. På den måde kan du få et mere wow- og dramatisk look.

Makeup pung kan være det du mangler

En makeup pung er en lille taske, der typisk er lavet af et tyndt og let materiale, som man kan have med sig, når man er ude. Samtidig er materialet slidstærkt, for at kunne rumme de forskellige former som makeup har. Pungen indeholder ofte forskellige makeup-produkter, såsom mascara, øjenskygge, blush, foundation osv. Men det er helt op til dig, hvilke makeup-produkter du vil have med dig. Hvis du har brug for råd eller tips til hvordan du kan bruge din makeup bedst og mest effektivt. Så ligger der 1000-vis af videoer, tråde og guides på nettet som der kan forklare det hele. Det er nærmest en hel kult hvor man dyrker makeup religiøst, og der er mange holdninger til hvad går sammen med hvad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *