Java skabe fra Living & more

Living & more har skabt en fantastisk populær kollektion med deres Java skabe, der er smukke og funktionelle skabe i flet, som kan tilføje et touch af elegance og stil til ethvert hjem. Skabet er produceret i naturflet og giver en asiatisk følelse gennem dens bidrag til indretningen, og i kombination med dens ramme, som er lavet i højkvalitets træ, så er det et helstøbt møbel der har et unikt og moderne udseende. 

 

Javaskabet er produceret i fyrretræ, som er en almindelig type nåletræ, der vokser i koldere klimaer over hele verden. Træet har en lys farve og en tydelig træ tekstur, der kan variere afhængigt af vækstbetingelserne. Fyrretræ er en relativt blød træsort, og dens lave densitet gør det nemt at bearbejde og forme. Fyrretræ er en populær træsort inden for møbelindustrien og træarbejde generelt på grund af dens tilgængelighed og alsidighed, og det kan bruges til en bred vifte af møbler og genstande, såsom borde, stole, reoler, senge, kasser og meget mere. Det er derfor tydeligt, hvorfor Living & more har valgt lige netop dette træ til deres Java skab.

 

Skabet er produceret i træ som har en FSC-certificering, hvilket er en internationalt anerkendt miljømærkningsordning, der står for “Forest Stewardship Council”. FSC-certificeringen blev oprettet for at fremme bæredygtig skovbrug og sikre, at skovene bliver forvaltet på en ansvarlig og miljøvenlig måde. En FSC-certificering betyder, at en virksomhed har gennemgået en række strenge kontrolprocesser og opfylder FSC’s standarder for bæredygtig skovbrug. Disse standarder omfatter blandt andet beskyttelse af biodiversitet, respekt for lokale samfund og arbejdstagere og bevarelse af skovens økosystemer.

 

Du kan med andre ord have ro i maven, hvis du vælger at købe et FSC-certificeret skab fra Living & more, da det er blevet produceret med omtanke for naturen og bæredygtighed. Hvis du ønsker at indrette dit hjem i en nordisk stil, er det en god idé at bruge naturlige materialer, såsom fyrretræ og naturflet. Disse materialer kan give liv og varme i din indretning og skabe kontrast og balance i rum med mere kølige farver og materialer. Living & More’s Java-skab er blot et eksempel på et møbel, der er lavet af naturlige materialer som disse og her tænker vi specielt på skabets for- og sidebeklædning der er udarbejdet i semi-gennemsigtigt rattan. Selvom skabet ikke fungerer som en udstillingsmontre, kan det stadig give dig mulighed for at skabe en flot udstilling ovenpå skabet.

 

Når du indretter dit hjem med møbler og produkter, der er lavet af bæredygtige materialer, kan du være med til at beskytte vores planet og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *