Iphone 13 pro cover der beskytter din telefon

Er du den heldige ejer af en iphone 13 pro? Hvis du er, så bør du passe godt på den. En iphone (og især de nyere modeller) er dyr, og der skal ikke meget uopmærksomhed til, før den kan gå i stykker. Derfor bør du få dig et Iphone 13 pro cover, der kan beskytte din telefon, i tilfælde af du skulle tabe den. På linket ovenover finder du et stort udvalg af iphone 13 pro covers, og der er derfor noget til enhver smag og stilart.

Iphone 13 pro cover er også en perfekt gaveide, hvis du kender en, der har en iphone 13. Man kan altid bruge et nyt cover, og det fede ved covers på mobilen er, at man kan skifte det lige så ofte man ønsker, så det passer til stilen den pågældende dag. Et cover er altså, udover en uundværlig beskyttelse, også en accessory.

To ting du yderligere kan gøre for at passe på din telefon:

  • Beskyttelsesglas: Beskyttelsesglas eller “panserglas” som nogle nok ville kalde det sidder i modsætning til coveret på telefonens front side. Altså på skærmen. Covers beskytter primært bagsiden af telefonen, men nogle covers har også en en forhøjning på frontsiden, der gør, at den kan tage imod slaget, hvis du skulle tabe den – og dermed også beskytte frontsiden. Men hvis du vil have ekstra beskyttelse, bør du også have beskyttelsesglas på sammen med coveret. Beskyttelsesglas kan også forhindre ridser i skærmen i tilfælde at du har nøgler og telefon i samme lomme m.m.
  • Installer “find min iphone”: Du kan miste din telefon, ved at den går i stykker – men du kan også miste den, hvis den bliver væk. Derfor bør du aktivere funktionen “find min iphone”. På den måde kan du, hvis du mister din telefon, logge ind på et andet apple produkt og se hvor din enhed befinder sig. Dog er det vigtigt, at du aktiverer din enhed på “find min iphone” før du mister den, da det ikke er muligt at registrere den efter den er mistet. Derfor bør du gøre det i dag, hvis du ikke allerede har gjort det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *