Hvorfor er det vigtigt med et gulv af høj kvalitet?

Gulve er måske ikke det første man tænker over, når man indretter sit hus. Dog er det et meget vigtigt valg, når man forholder sig til hvilke gulve man skal have. Vi lever vores liv på gulve, og det er vigtigt at de er af god nok kvalitet, til at de kan holde til det. Et godt bud på en troværdig leverandør, er Junckers Trægulve. Firmaet er startet af Knud Larsen, og han ved alt om gode gulve. Ved at kombinere stor holdbarhed overfor stærkt slid, med stor fokus på æstetik og nogle venlige priser, er Junckers Trægulve et rigtig godt bud på en producent, som kan levere dine nye gulve.

Den æstetiske side

Udover slidstærkheden, så er der også en del æstetik i, hvilke gulve man vælger til sit hus. Det gør stor forskel hvilket slags træ man bruger, og hvordan belægningen er lavet. Nogle gulve er malet hvide, og der er særlige gulvtyper, der har et bestemt ‘look’. Fx. sildebensgulve, som er populære i gamle lejligheder i København, kan se smukke ud for nogle. For nogle andre er det smukkere med et mere råt look, hvor man kan se brædderne tydeligere, og hvor de er lagt mere firkantet og simpelt. Det er alt sammen en smagssag, og et spørgsmål om, hvad formålet med rummet er. Skal det være hyggeligt og trygt, så kan man overveje noget mere råt. Det er lidt ligesom i et sommerhus, hvor man tydeligt kan se træet, der er brugt. På den måde kommer man en smule tættere på naturen, og får skuldrene ned. Men drejer det sig tværtimod om et kontorlokale, så kan man overveje få gulvet malet i en hvid og skinnende finish. Det giver et professionelt look, og det giver også noget luft i lokalet.

Der er ingen tvivl om, at æstetik spiller en rolle i, hvordan vi oplever et rum. Man kan med fordel benytte sig af en bestemt æstetik, for at påvirke hvordan det føles at opholde sig i fx. den nye stue eller soveværelset. Funktionalitet spiller også en rolle. Man kan overveje at lægge varmekabler under gulvbrædderne i soveværelset eller på badeværelset. Så får man ikke kolde tæer, og lyder det ikke bare dejligt? Hvordan gulvets belægning føles er især vigtigt, hvis man godt kan lide at gå rundt uden sokker på derhjemme. Og det skal man jo have lov til i sit eget hjem, så det er vigtigt at få lavet et gulv, der er rart at gå rundt på.

Du kan roligt investere dine penge i et gulv af høj kvalitet, som dem man kan købe hos Junckers Trægulve. En fordel ved dette, er også at gulvene kommer til at holde længere, end hvis man skaffer sig et billigere gulv af lavere kvalitet. Så hvis man investerer i et godt gulv, så slipper man også senere for at skulle betale for reparationer, eller endda at få lagt et helt nyt gulv. På den måde er det på lang sigt meget billigere at anskaffe sig et gulv af høj kvalitet, end at tage den billige løsning i første omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *