Hvordan hvide T-shirts giver dig et stilfuldt look

Hvordan hvide T-shirts giver dig et stilfuldt look

    
Det er en rimelig T-shirts, der kan bæres med stort set alt. Uanset om du har brug for hvide t-shirts til en dag på stranden eller forsøger at negle 50’ernes punk look på en nat, er hvid t-shirt en god mulighed.

Uanset om det er flået jeans eller en dobbeltbrystet dragt, her er nogle af de mest stilfulde måder at style en hvid T-shirt på i denne sæson. 
    
Fra pinstripe dragter til beetlejuice – der er mange måder at style en hvid T-shirt på. Med bare hvide knapper er denne enkle hvide T-shirt et klassisk, tidløst stykke, der simpelthen passer til alt. 
    
T som et stilfuldt tilbehør fremhæver et simpelt outfit og er en af ​​de bedste måder at style smart på. Sæt en løs hvid T-shirt i en metallisk plisseret nederdel for et rent look, eller par dit outfit med enkle hvide sneakers for at opnå en smuk street-stil. Der er utallige måder at klæde sig ubesværet elegant i hvidt på, men prøv det rundt om halsen. 
    
En farvefarve med lyse røde sko, en almindelig hvid tee og sorte jeans tilføjede en øjeblikkelig stemning til tøjet. Afslut udseendet med et par sorte bukser, og tilføj en elegant afslappet balance med monokrome nuancer, der binder udseendet sammen. Billedet nedenfor viser en hvid skjorte, der passer til alle bukser, du tilfældigvis har i skabet. 
    
Når vejret bliver lidt køligt, skal du bære en hvid T-shirt og denimoveralls med en hyggelig cardigan og støvler. Giv din stil et strejf af mod ved at bære beskårne bukser med sorte sko og en lys rød skjorte. Vælg et ligetil, afslappet look med en åben hals, hvid skjorte, flået jeans, sort jakke og sorte bukser. Du kan også vælge et helt hvidt look og tilføje et strejf af farve med en mørkeblå skjorte, sorte bukser og hvide sko. 
    
Hvis en kassehvid T-shirt virker lidt for enkel og afslappet, er det en gennemprøvet metode til at give silhuetten en femininitet. Fra korsetter til søm til detaljer, vi elsker, hvordan tee-offs giver dine standard hvide T-shirts en feminin form. De oppustede ærmer er super søde, men de er også et godt valg til et afslappet look med jeans og et par jeans. 
    
Når du starter din dag på kontoret, skal du bytte din kraveformede skjorte mod noget mere afslappet som en hvid tee. For at få et forretningsafslappet look, skal du sætte din hvide T-shirt i højtaljede bukser, slips og bælte. Placer over skjorten i varmen, og hold knapperne åbne, men dæk ikke til – stram dem. 
    
Hvis du vil have et mere sammensat look, skal du parre din hvide tee med en tweed- eller linned-blazer. Hvis din nederdel har flæser eller udskrifter, skal du afbalancere det med et outfit, der kan bæres med enkle hvide T-shirts. Det kan være en vinterneutral kombination, men en klassisk marineblå blazer passer godt til hvide T-shirts og hvide bukser. 
    
For at få et sødt, afslappet look, skal du bære din denimjakke over skuldrene med en hvid T-shirt og sorte leggings. Hun tilføjede en denim nederdel med høj talje og en pålidelig hvid T-shirt for at fuldende det retro look. The Gray Crew er et afslappet, men elegant look, der ser lige så godt ud i hvide T-shirts og hvide bukser. 
    
Lastbukser og hvide T-shirts kan undertiden betragtes som en faux pas, men de er en simpel parring, der kan se fantastisk ud for enhver. Det er behageligt, afslappet, alsidigt, og du har virkelig brug for et par T-shirts, der passer og får dig til at se godt ud. 
    
I denne forstand skal vi se på, hvordan hvide skjorter bæres, og hvordan de kan bæres i en række forskellige stilarter, fra afslappet til afslappet stil. Du finder også en liste over hvide bluser, der bæres af kvinder i alle stilarter, og et kapselskab med 9 tøj. Hvide skjorter bæres ofte med hvide bukser og hvide T-shirts, men de bæres også med andre typer tøj, såsom hvide jeans, sorte bukser og endda hvide sko. 
    
Se efter flere anbefalinger om, hvad du skal bære, og hvad der får dig til at se og føle dig smuk. Ingen er endnu sikre på, hvordan det ser ud til at bære en hvid T-shirt til arbejde, men du skal ikke se længere end denne liste over de bedste hvide T-shirts til mænd og kvinder. 
    
Hvis du vil sprede en boho-stemning med et simpelt outfit, skal du bære en hvid T-shirt, der er parret med sorte jeans og matchende tilbehør. Brug din hvide T-shirt med blazer og shorts til en ubesværet stil til din næste udflugt med venner. Du kan bære din tee på arbejde, derhjemme, på stranden eller endda til en fest og se godt ud. 

 

Vi har testet nogle T-shirts fra ACC hvor vi var rigtigt glade for kvaliteten af de organic t-shirts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *