Hvor tit kigger du på mobilregningen?

En mobiltelefon er allemandseje i dagens Danmark, og en smartphone er blevet et nødvendigt onde for mange, da den spiller en helt central rolle i hverdagen, hvor det ikke kun er telefoni og SMS’er den benyttes til, men alt fra at tjekke mails, surfe på nettet, spille spil, GPS og streame musik og film.

Det har også betydet af markedet for mobilabonnementer har udviklet sig, og i dag er det ikke længere tale og SMS’er der er det centrale i valget af mobilabonnement, men mere mængden af data inkluderet samt medfølgende indholdsmuligheder, som f.eks. kan være avisabonnementer, musik adgang og streamingtjenester med mere. Det er dog ikke alle mobilselskaber, som er hoppet med på disse nye tilbud endnu, men inden for den nærmeste fremtid vil flere komme med lignende tilbud som Telmore Play, der var et af de første tilbud af denne slags i Danmark.

Konkurrence på markedet

Lige meget om man søger et billigt mobilabonnement eller ønsker et med meget indhold, så kan det godt betale sig at sammenligne priser online, da der du med stor sandsynlighed kan spare en del penge, og er et mere end et år siden du tegnede dit nuværende mobilabonnement, så er det dumt ikke at undersøge de nuværende priser. Er du ansvarlig for hele familiens abonnementer, så kan det blive til en del kroner over et år, som kan bruges på sjovere ting som forlystelser og rejser.

Et godt sted at starte er Mobilabonnementerne.dk, hvor man hurtigt kan få overblikket over de forskellige tilbud. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så finde frem til hvor meget taletid, hvo mange sms’er og data du bruger hver måned, ud fra dette du man finde de abonnementer der matcher dit behov, og det billigste tilbud kan vælges. Når man først har fundet ud af sit behov, så kan man overveje om et køb af et abonnement med indhold er en fordel. Man får relativ meget mere værdi med et indholdsbaseret abonnement for et relativt lille beløb, så for mange kan det give god mening med et indholdsabonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *