Her er huskelisten til brylluppet

Skal du snart giftes? Så er der mange ting, der skal falde på plads. Her kommer den komplette guide til dig, der vil have overblikket over dit bryllup!

Bestil tid og plads

For det første, så skal I have en tid i enten kirken eller på rådhuset. Sådan en tid kan det godt være, man skal være i god tid med, så det skal i være opmærksomme på. Derefter skal I have et sted, hvor I kan holde festen. Her er det især vigtigt at være i god tid – der kan sagtens være venteliste på over et år! I skal måske også tænke over, om der skal bestille fotografer, hvis I vil have foreviget jeres dag i professionelle billeder. Hvis I mangler penge til at finansiere det hele, kan I blandt udvalgte kviklån finde en løsning, der passer til jer.

Gæsteliste

Det næste I skal huske, er at melde ud i god tid, og det skal I naturligvis gøre til jeres gæster. Derfor skal i først og fremmest have en gæsteliste, og den kan godt tage lang tid at lave. Det er også nu, I er med til at sætte stemningen til jeres bryllup, for der er stor forskel på, om det er et lille intimt arrangement med den nærmeste familie, eller om det skal være den helt store festbombe, hvor gamle studiekammerater og kollegaer skal med. Når I har gæstelisten, skal I tilmed i gang med bordplanen. Her kan det også snildt være, at hjernerne skal sættes ekstra i blød, for hvem skal sidde hvor?

Kjole og ring

Der er én ting, som alle piger drømmer om, når de vokser op, og det er: Brudekjolen. Der er bare noget ganske særligt ved at få lov til at se så fin ud en hel dag, og så imens man fejrer kærligheden. Det kan tage lang tid at finde den rigtige kjole, så prøv at begrænse dig til nogle helt bestemte modeller, du godt kan lide. Måske du ved, at kjolen skal være knælængde? Det er et fælles ansvar, at I husker at fremstille flotte vielsesringe til hinanden.

Kage, underholdning og dekoration

Der er en masse små opgaver i forbindelse med et bryllup, som man absolut ikke må glemme. Måske I husker at bestille vielsesattesten, men hvad med pyntet til brylluppet? Den er også vigtigt. Det er den bedste dag i jeres liv, og derfor fortjener I også, at det bliver den smukkeste. Find en kage, I begge to elsker, og som på en eller anden måde har en betydning for jer. Find dekoration, der passer til jeres personligheder og sørg for, at underholdningen er noget, I kan lide.

Det kan være, at I langt hellere vil have band end en DJ? Så skal I ikke gå på kompromis. Måske I gerne vil have, at bryllupskagen er lavet ud af ost? Det er helt op til jer! I skal skabe den smukkeste dag for jer begge. Hvis der mangler noget, så lån penge med det samme, så I kan begynde at skabe jeres eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *