Hvor skal I holde jeres næste firmafest i København?

 

Hold firmasommerfest eller firmajulefrokost med aktiviteter

Det er jo altid dejligt at mødes med kollegaerne til god mad og godt selskab. Rart at komme lidt ud af kontoret og se hinanden i en anden og mere uformel sammenhæng. Det har potentialet til at styrke sammenholdet og gøre jer lidt klogere på hinanden som mennesker. Men der sker også tit det, at dem der kender hinanden godt i forvejen finder sammen, og når alt kommer til alt er der grænser for, hvor mange nye kollegaer man får talt med eller lært at kende. Det er ikke bare noget vi siger, det er et hensyn, som mange af vores kunder tit selv bringer på banen. Heldigvis, når de har henvendt sig til os, er de kommet til det rigtige sted. Der findes nemlig en simpel løsning på det problem. I skal starte aftenen og festen med at spille et intelligent teambuilding spil, designet specifikt til Charlottenlund Slot og til dette formål. Et spil der er forankret i dansk kultur og historie og så også lægger op til, at få jer alle lidt ud af jeres komfortzone.

 

 

Brug Charlottenlund Slot til firmaarrangement i Nordsjælland

Spillet hedder Kongens Kancelli og er udviklet af antropologer og forfattere til at spejle nogle af de dynamikker og faldgruber, der typisk møder os i et moderne arbejdsliv. Det er sjovt, svært og kreativt, og det findes også i en rejseudgave, der kan spilles på et andet slot – ja, sågar hos jer på kontoret, hvis I skulle ønske det. Men hvorfor dog det? Når man lægger sit firmaevent på Charlottenlund Slot er der stemning i væggene, royale fornemmelser fra start til slut og et dedikeret værtskab, der tager godt imod med kølig Cava og levende lys.

 

 

Eventbureauet The Tribe byder velkommen med stil

The Tribe er et lille dynamisk event- og teambuilding bureau, der bor på slottet. Vi er stiftet og ledet af antropologer, og når vi byder velkommen, gør vi det med stil. Det klassiske The Tribe firmaevent byder på intelligent teambuilding, fuld forplejning med snacks og drikke ad libitum, lækker middag i slottets smukke sale og efterfølgende fest med cocktails i slottets hyggelige lounge.

 

 

En firmajulefrokost i København ud over det sædvanlige

Alt det kan krydres med åbne døre ud til slotshaven, parasoller, hvide duge, blomster og sølvkandelabre, når vi taler sommerfest. Men (næsten) alt det samme kan også lade sig gøre til en firmajulefrokost. Vi holder nok dørene til haven lukket det meste af tiden, men til gengæld skruer vi ekstra op for julestemningen med endnu flere levende lys, pyntet juletræ i Riddersalen og al den rigtige juleduft. Og vil I have det hele dokumenteret og bragt smagfuldt på SoMe, som led i en awareness / branding / rekrutteringskampagne, så har The Tribe faktisk en digital marketing afdeling, som gerne står for denne del også.

 

 

Med et firmaevent på Charlottenlund får I det hele

En slotsoplevelse er selvfølgelig ikke billig, uanset om vi taler fest, julefrokost eller bare en formiddag med møder eller teambuilding, men som vi ser det, er det en rigtig god investering i jeres medarbejde, at få dem til at føle sig som grever og baroner – hvis bare for en enkelt dag 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *