Gravid massage

Hvis du er gravid og ønsker at få lindring af smerter, kan en gravid massage være løsningen. Men hvad kan du forvente under en gravidmassage?

Hvad kan du forventer under en gravid massage?

Ved en gravid massage vil du sandsynligvis blive bedt om at klæde dig af til undertøj og lægge dig på ryggen på massagebordet. Terapeuten vil bruge en let drapering for at beskytte din beskedenhed.

Din terapeut vil sandsynligvis starte med at massere din ryg med lange, glatte strøg. Han eller hun vil måske også massere din nakke og dine skuldre. Derefter kan terapeuten gå videre til dine ben og fødder, som typisk er den afsluttende del af enhver massagebehandling.

Massagens tryk vil være forskelligt for hver person, afhængigt af din tolerance. Du bør altid fortælle din terapeut, hvis trykket er for hårdt eller for svagt

Generelt varer en gravid massage ca. en time. Men du kan altid bede din terapeut om at fokusere på et bestemt område, der generer dig mere end andre – og dermed øge sessionens varighed.

Efter massagen vil du føle dig afslappet og rolig. Du kan også føle dig lidt træt. Drik rigeligt med væske, da det hjælper med at skylle de giftstoffer ud, der frigøres under massagen, og hvil dig så meget som muligt. Du kan også tage et varmt bad for at slappe yderligere af.

Sundhedsmæssige fordele ved gravid massage

Graviditetsmassage har mange fordele for både dig og dit barn. For eksempel kan det:

– hjælpe med at lindre muskelsmerter og led

– forbedre cirkulationen

– mindske hævelser i hænder og fødder

– fremme bedre søvn

– mindske stress og angst

Graviditetsmassage menes også at kunne hjælpe med at forbedre resultatet af fødslen og sundheden hos nyfødte. Hvis du er interesseret i at prøve graviditetsmassage, skal du spørge din sundhedsplejerske, om det er det rigtige for dig.

Sådan finder du en gravid massør

Hvis du leder efter en gravid massør, er det bedst at spørge venner eller familiemedlemmer om anbefalinger. Du kan også søge i online-kataloger eller på hjemmesider, der indeholder en liste over massageterapeuter for gravide i dit område. Denne hjemmeside er et godt sted at starte.

Når du kontakter en terapeut, skal du sørge for at spørge om hans eller hendes kvalifikationer og erfaring med massage til gravide. Du bør også drøfte eventuelle sundhedsmæssige bekymringer, og så skal du naturligvis også fornemme, om vedkommende er den rette massør for dig.

 1. Pingback: porn
 2. Pingback: porn
 3. Pingback: child porn
 4. Pingback: porn
 5. Pingback: child porn
 6. Pingback: porn
 7. Pingback: child porn
 8. Pingback: child porn
 9. Pingback: porn
 10. Pingback: porn
 11. Pingback: sex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *