Gør hjemmet hyggeligt: planter, nips og rammer til dine lærreder

De fleste af os vil gerne have, at vores hjem er hyggeligt. Vi vil gerne indrette med forskellige personlige ting, møbler vi godt kan lide og måske endda kunst. Der er mange muligheder for at indrette sit hjem i en stil, som både er lidt personlig og som også har et præg af at være enten moderne, boheme eller noget helt tredje. Få et par tips til dine indretningsovervejelser her.

Hav øje for detaljerne

Det er ikke alles øjne, der ser de små detaljer, men ikke desto mindre, er det ofte dem, der gør forskellen. Småting som lige at sørge for, at alle listerne er malede, eller at ledningerne er fastgjorte til væggen, så de ikke ligger og forstyrre helhedsbilledet, eller bliver et problem for støvsugeren for den sags skyld, betyder noget. Det er ofte de små ting, der giver et godt og roligt indtryk af hjemmet.

Vælg billeder med omhu

Mange har billeder eller kunst af forskellige arter til at pynte huset. Har du lærreder til at hænge, kunne en af de lækre detaljer være, at du investerer i nogle rammer til lærred. Det er en god detalje, som gør at det ser lidt mere færdigt ud. Hvis der er tale om kunst, kan det også være en god måde både at fuldføre maleriet på, men også en god måde at sørge for, at man ikke kan se den maling, der uden tvivl sidder på kanterne.

Når det kommer til at vælge hvilke billeder, der skal op på væggen, kan det være en god idé at tænke over, hvilket indtryk du gerne vil give. Vil du for eksempel gerne holde en minimalistisk stil i hjemmet, er det en god idé at vælge naturfarver. Også her er rammer til lærrederne en god idé.

Vil du gerne have, at hjemmet er mere sprudlende, og er du vild efter farver og skøre udtryk, kan du mikse og matche forskellige billeder, som du godt kan lide. Det kan være en spændende måde at indrette på, og du kan lave forskellige billedcollager, hvor du også kan bruge rammer til lærrederne til at fuldende looket. Vælg for eksempel dine rammer til lærrederne i forskellige farver.

Nips og planter

Det er detaljerne som rammer til lærreder eller at kanterne på væggene er ordentligt malede, der gør, at hjemmet giver et roligt udtryk, men det er indretningen, der gør at hjemmet virker hyggeligt. Hvis du gerne vil have et hyggeligt hjem, er det en god idé at indrette med mange forskellige planter. De giver huset liv.

Derudover er det en god idé at personliggøre hjemmet med forskellige nipsting. Måske købte du en vase, da du var på ferie i Italien, eller også har børnene formet noget i ler i billedkunsttimen, som du kan pynte med. Det er den slags personlige nipsting, der gør det hyggeligt for dig at være hjemme, men det giver også masser af gode historier til gæster, som kommer forbi.

Hvis ikke du ejer lysestager, er det nu, du skal ud og investere i nogle. Det fuldender hyggen med levende lys, og det vil du opdage, så snart du har fyldt huset med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *