Et hundetegn kan redde din hund og famlien

Sørg for et hundetegn til familiens hund

Rigtig mange mennesker har hund og rigtig mange mennesker har også styr på hundetegnet. Desværre ses det bare nogengange at selv om man har halsbånd og hundetegn så glemmer man at hunden altid skal have det på. 

Det har desværre den konsekvens at man går tur med hunden uden hunden har sit hundetegn på. Det kan i værste fald betyde at når hunden ikke kommer hjem igen. Uden et hundetegn er du som ejer meget svær at lokalisere.

Hundetegnet redder hele familien

En hund er tit og ofte hele familiens darling. Det betyder også at hvis hunden bliver væk eller forsvinder så har det stor konsekvens for en familie. Man køber ikke blot en ny hund og så er alt godt igen.

Derfor skal hundetegnet være fast monteret på halsbåndet på hunden og hunden skal altid bærer hundetegn når den er ude og gå tur. 

Det er lovpligtigt med hundetegn

Desuden er det vedtaget ved lov at hunden skal gå med hundetegn. Derfor er der ingen undskyldning for en familie hvis de vælger at gå en tur uden at hunden har hundetegnet på. 

Hvis man gør det til en fast rutine altid at gå med hundetegn så er der heller ikke mulighed for at glemme hundetegnet og så er du sikker på du som hundeejere kan få et opkald fra dem som finder din hund.

Aftal rammerne med hele familien så ingen glemmer hundetegnet

Der sker tit det at hele familien ikke er ordentligt klædt på til opgaven når der skal gåes med hunden. Alle i husstanden bør vide hvad reglerne er når man går tur med hunden. På den måde glemmer i aldrig igen at jeres hund skal være i snor på offentlige steder samt jeres hund skal altid have hundetegnet på sig.

Læs meget mere om hund og familie på gladforhund.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *