Er pladsen i spisestuen lidt trang er et smalt bord lige sagen

Hvis du bor et sted, hvor der ikke er allermest plads i din stue, er der heldigvis gode råd at hente i denne artikel. Her har du måske allerede opleve, at du er faldet over flere forskellige borde, som har været lige noget for dig, men som ganske enkelt har været for store. Og det er enormt ærgerligt, for så kan man altså ende med at sidde og kigge langt efter et bord, man er helt vild med, men hvor den begrænsede plads gør projektet umuligt.

Heldigvis kan du med fordel kigge på plankeborde. Her har du uanede muligheder, og uanset hvilken model, du falder over, har du mulighed for at vælge størrelsen på bordet helt efter behov. Det betyder altså, at du har mulighed for at udse dig et bord, du så efterfølgende kan bestille i mål, så bordet vil passe helt perfekt ind i lige netop dit hjem.

Et smalt bord har det helt rette luftige udtryk

Når du ikke har så meget plads i din spisestue, handler det derfor om at tænke praktisk. Her er et smalt bord en supergod løsning, da det ikke optager for meget plads, men alligevel skaber plads nok til flere personer, der kan sidde samlet om det smalle bord. Et plankebord kan også hurtigt blive et tungt møbel i et hvilket som helst rum. Og her er et smallere plankebord, måske i lysere farve, en helt perfekt mulighed, hvor bordet ikke ender med at indtage rummet på en alt for anmassende og insisterende måde. Du undgår altså, at dit smalle bord bliver for rustikt og tungt til din spisestue, hvor der i forvejen ikke er voldsomt meget plads.

Et smalt bord bidrager til praktisk funktionalitet på en let måde

Når du vælger et smalt bord, vil du opleve, at du får alle de praktiske funktioner, fx i forhold til antallet af spisepladser samt plads på bordet, som hvis du købte et mindre rundt eller firkantet bord. At vælge et smallere bord er altså at få den samme mulighed for bordplads, blot spredt mere aflangt ud. Det er en genial måde at udnytte den plads, du nu en gang har til rådighed.

Et smalt plankebord helt efter dine ønsker og behov

Det smarte ved denne løsning med plankeborde er, at du kan få dem fremstillet fuldstændigt efter dine personlige ønsker og behov. Du kan altså tage mål i din spisestue, og få fremstillet et plankebord, der ender med at passe fuldstændigt perfekt ind i dit hjem. Her skal du altså ikke gå væk fra et bord, du er blevet helt vild med, fordi der ikke er plads til det. Du kan i stedet tage udgangspunkt i den model, du har udset dig, og få lavet en model ud fra dine personlige mål. Det er en smart mulighed, hvor du netop kan gøre dit for, at du får et bord, der af udseende er det helt rigtige i forhold til dit hjem og din indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *