Effekten af infrarøde tæpper til smertelindring

Effekten af ​​infrarøde tæpper til smertelindring

I årenes løb har der været flere undersøgelser af, hvilken effekt infrarød saunateknologi kan have på smerter i den menneskelige krop.

 

Resultaterne har generelt vist, at infrarøde tæpper og varmeterapi som helhed kan have en yderst positiv effekt, når det kommer til at give smertelindring.

 

En sådan undersøgelse undersøgte patienter med tilstande som ankyloserende spondylitis eller reumatoid arthritis.

 

Resultaterne viste ikke kun en signifikant forbedring af de kortsigtede smertesymptomer hos forsøgspersonerne, men også en dramatisk reduktion i deres stivhedsniveau.

 

En anden undersøgelse observerede effekten af ​​gentagne sessioner med termisk terapi på personer med kroniske smerter.

 

Den brugte et visuelt analogt smertescoresystem til at give et nøjagtigt overblik over resultaterne og så, at symptomerne hos dem, der gennemgik den termiske terapi, blev forbedret over hele linjen.

 

På trods af den kompakte størrelse af et infrarødt saunatæppe som b.la. kan fås hos den danske markedleder NordicHigh her tyder alle beviser på, at de kan give mange, hvis ikke alle, fordelene ved en traditionel sauna i hjemmet, mens de kun optager en brøkdel af pladsen.

 

Sådan bruges infrarødt tæppe til smerte

Præcis hvordan du bruger et infrarødt tæppe for at opnå de bedste resultater afhænger både af, hvor smerten sidder, samt designet af selve tæppet.

 

I de fleste tilfælde vil brugeren ligge på en behagelig overflade, såsom en sofa eller sin seng.

 

De vil så enten placere tæppet over deres krop, vikle det om dem eller klatre ind i det og tænde det.

 

Mens nogle vil have brug for, at temperaturen indstilles i starten, vil dyrere modeller have en fjernbetjening til bekvemt at kontrollere temperaturen under hele din session.

 

Dem med smerter i et enkelt område kan også vikle tæppet udelukkende omkring det ramte område, hvilket vil tilføje et niveau af kompression, der yderligere kan hjælpe med at reducere smerte og helbrede under visse omstændigheder.

 

Hvor ofte skal du bruge et infrarødt saunatæppe til smertelindring?

Når du først begynder at bruge et infrarødt saunatæppe, anbefales daglige sessioner ikke, da du skal give din krop tid til at tilpasse sig behandlingen.

 

De fleste mennesker oplever, at disse tæpper er mest effektive, hvis de bruges omkring tre til fire gange hver uge, når de starter.

 

Efterhånden som din krop bliver mere akklimatiseret til varmeterapi, kan du gradvist begynde at øge frekvensen af ​​din session for at bevare det samme niveau af effektivitet.

 

Når det er sagt, kan personen i tilfælde af mere alvorlige eller kroniske smerter overveje daglige sessioner med saunatæppet fra starten, eller så snart kroppen begynder at vænne sig til enheden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *