Den frække julekalender gør december sjovere

December kan med den rette julekalender bliver den sjoveste måned i året!

Når det kommer til ordet julekalender, så tænker de fleste først og fremmest på en kalender til børn. Det kommer jo som sådan heller ikke som overraskelse, da de fleste af os fik dem som børn. Da man så blev lidt ældre stoppede det. Ikke mindst da man flyttede hjemmefra, så var det for mange slut med pakkekalenderen. 

Det er ganske enkelt noget du nu kan lave om på. Det der er dilemmaet ved det er jo så dog at man ikke rigtig kan købe det til sig selv. En erotisk julekalender er så også sjovest hvis man er i et forhold, men det er ikke et must. 

Man kan lave en pakkekalender med alt slags indhold. Det kan være med tøj, værktøj, parfume, ting der kan spises osv. Kun fantasien sætter egentlig grænsen for hvad der kan i den, og naturligvis holdbarheden. Nogle af tingene skal jo ligge i den stort set hele måneden. 

Lav den selv eller køb den færdig

Det er et problem den erotisk pakkekalender ikke bøvler med. Den har indhold som sexlegetøj, frækt lingeri og tilbehør. Det er i reglen noget der altsammen har en lang holdbarhed. Så pak den gerne ind i god tid. Du kan selvfølgelig også vælge den færdige version som du kan finde ved boutiqueerotic.dk. Her får du 24 små kasser med sexlegetøj, lingeri, blid bondage udstyr eller glidecreme i hver. Der er en ny fræk overraskelse hver dag. Spørgsmålet er så om i også har tænkt jer at bruge det. Inden man begynder på den 1. decemeber kan man jo aftale at hver pakke der åbnes også skal bruges samme dag. Det gør hurtigt december måned til en måned i ikke lige glemmer så hurtigt. I den her færdige udgave er der desuden en fantastisk Womanzier, der uden tvivl er den bedste klitoris stimulator man kan forstille sig. Så skal decemeber gøres til årets frækkeste måned, så får jer en erotisk julekalender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *