Tips og tricks til studerende (opdateret 2022)

Vi er klar over, at det ikke ligefrem er nemt at være studerende i en tid med relativt høj inflation, negative renter og en ekstremt høj husleje, hvis du bor i en af de store byer i Danmark. Af denne grund har vi besluttet os for at lave en artikel til dig, der er studerende. Fokusområdet i denne artikel kommer til at være ting, du kan gøre for at gøre din hverdag nemmere og selvfølgelig nogle tips og tricks til hvordan du sparer lidt penge. SU er ikke ligefrem nok i dagens Danmark. Det kan være fordelagtigt for dig at vende tilbage til denne artikel en gang imellem for at genopfriske de forskellige tips, der er herinde.

Køb kun ting på tilbud

Det kan være svært at forestille sig, men det er faktisk muligt at leve på udelukkende tilbudsvarer. Man skal lige vænne sig til det, men hvis man er konsistent, så kan man virkelig spare mange penge. Det er selvfølgelig lækkert med noget friskt rugbrød til 30 kroner, men hvis du venter til lige inden lukketid eller udløbsdato, så kan du måske købe det samme rugbrød for 3 eller 5 kroner. Du kan herefter vælge at fryse resterne ned, hvis du ikke ender med at spise det hele. Du kan spare en masse penge, som du så kan vælge at bruge på ting som opsparing eller i en investering i ether. Der er rigtig mange muligheder.

Køb brugte studiebøger

Studiebøger kan virkelig være “dræberen”, hvis man i forvejen har en stram økonomi. Læser man en bestemt uddannelse, så kan det sagtens være, at du skal bruge 2, 3 eller 4 tusind kroner på bøger på 1 semester. Ja, du læste rigtigt. Du kan reducere denne her udgift ved at købe bøgerne brugt på hjemmesider som DBA, Gul og Gratis eller Facebook Marketplace. Måske har dit studie også en gruppe på Facebook, hvor du kan efterspørge brugte bøger til en fair pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *