Sådan lærer du dit barn at færdes i trafikken

Der er i dag rigtig mange forældre, der vælger at hoppe op på cyklen frem for ind bag rattet, når de skal til og fra arbejde og dermed også have fragtet deres barn til og fra en given institution. Det er noget, der er forbundet med masser af sundhed og frisk luft, det er godt for miljøet, idet der ikke bruges energi på det, og så er det også billigere end at tage bilen, der skal betales af i for eksempel brændstof.

Der er således flere fordele forbundet med cyklen.

En efterløber eller halvcykel kan være en god mulighed for dit barn

På et tidspunkt bliver barnet dog så stort og når en sådan alder, at det selv vil til at være med i trafikken. Det betyder, at du ikke bare kan sætte det i cykelstolen bag på cyklen længere, og derfor kan det være en fordel at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en efterløber eller en halvcykel, som den også kaldes.

Dette er en mulighed, der tillader dig at have kontrol over dit barn, mens I cykler i trafikken samtidig med, at du stadig giver barnet noget mere frihed blandt andet til at tage ved lære.

Det næste trin inden du slipper dit barn løs alene på cykel

Det betyder, at det kan være det næste spring, inden du sender barnet alene afsted på en cykel ved siden af dig. Og derfor kan en efterløber eller en halvcykel sørge for, at dit barn bliver mere tryg ved det at cykle samt fortrolig med trafikken, og hvordan den fungerer.

Det er således god træning i at holde øje med de ting, som der foregår omkring sig og lære om de regler, der gælder, når man færdes i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *