Sådan får du råd til julen i år

Synes du også, det er svært at få råd til julen? Få nogle råd med på vejen!

Lav hjemmelavede gaver

Hvis du har svært ved at få pengene til at slå til, så kan du foreslå, at I laver hjemmelavede gaver til hinanden i år. Det behøves slet ikke at være så kedeligt, og du kan altid forsøge at gøre det til lidt af en udfordring for dig selv.

Du kan f.eks. udfordre dig selv til at begynde at strikke. Det behøves ikke at være noget særligt kompliceret, du fremstiller. Hvem ville ikke blive glad for en hjemmestrikket klud? Og klude er noget, vi bruger hele tiden, så det er tilmed en gave, man ved, der vil blive brugt meget. Du kan også strikke vatrondeller, som kan bruges til at rense huden med. Det kunne være en god gave til ens veninder – måske særligt blandt de, der gerne vil tænke lidt på miljøet.

Tag et lån

Det er kun jul en gang om året, og julen er en særlig tid. Julen er noget af det, der giver os de bedste minder, og er det ikke det, vi i virkeligheden lever for? Det er vigtigt, at man gør julen til noget, der er hyggeligt. Det er vigtigt, at vi skaber de gode minder, og holder traditioner som julen i live. Det er en kæmpe skam, hvis der ikke er råd til julen et år. Det kan være svært at skulle gå på kompromis med traditioner og måske særligt med det år, som vi lige har haft.

Vi fortjener alle at få en god jul, og hvis du ikke har råd til at holde en god jul i år, så lån hurtige penge, så du kan afhjælpe problemet. Der er ikke nogen skam i at tage et lån, hvis man ikke har råd til julen, du kan endda lån penge nu med et mobillån, det betyder, at du blot behøves din telefon for at foretage et lån. Så bliver det altså ikke meget nemmere, og så er julen reddet!

Lav et julebudget

Der er masser af ting, du selv kan gøre, hvis du forsøger at få råd til julen. Det første du skal gøre, er at lave en oversigt over, hvor mange penge du kommer til at bruge i december – og læg så cirka 10% oveni, fordi man altid regner med for lidt. Det kan være svært at lave et julebudget, men du skal først og fremmest aftale med dine nærmeste, hvad jeres gavebudget er.

Når det er gjort, så skal du udregne, hvor mange penge du kommer til at skulle bruge på maden. Og du må ikke glemme, at der også altid skal være julesnacks på bordet. Medregn alkohol, pakkegaver osv. Indtil du mener, du har nedskrevet alt, hvad du kommer til at bruge penge på. Udtræk så de penge fra din konto og læg dem over på en anden konto. Lige så stille som du begynder at skulle bruge penge på de forskellige juleudgifter, giver du dig selv pengene fra den anden konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *