Få hjælp til at finde de helt rette vielsesringe til jeres store dag

Et vennepar af mine er for nyligt blevet gift, og jeg var så heldig at følge tæt med på sidelinjen under hele planlæggelsen af brylluppet. Det involverede både brudekjole shopping, valg af lokation, prøve smagning af menu og vin og meget mere! Blandt andet også valg af vielsesringe – og det synes jeg var super spændende! 

De havde en nogenlunde idé om, hvad de gerne ville have – eller det vil sige, at de vidste, at de foretrak rødguld, og at de skulle være enkelte. 

Vi besøgte blandt andet en bryllupsmesse, hvor forskellige guldsmede havde deres designs udstillet. Her faldt vi over vielsesringe fra Nuran, efterfølgende gik vi på jagt efter en forhandler, som forhandler disse vielsesringe, hvor de kunne få mulighed for at prøve og se nærmere på de forskellige muligheder. Her fandt vi ud af at Bonells.dk, forhandler størstedelen af Nurans ringe og vielsesringe – derfor valgte vi at tage forbi deres butik i Fields. Det særlige ved ét af Nurans koncepter er det, som kaldes OurLove – her har man mulighed for designe sine ringe, lige som man ønsker dem. 

Det første de skulle tage stilling til var materialet af ringene. Her valgte de 14kt rødguld, dette havde de egentlig besluttet sig for på forhånd. Derefter skulle de beslutte, hvilken ring profil ringene skulle have. Her var der nogle forskellige muligheder, blandt andet nogle mere kantede og nogle som var mere afrundede – det var derfor en forskellig oplevelse af have dem på. Her blev de rådet af ekspedienten til, udover at vælge efter, hvad de udseendemæssigt bedst kunne lide, at mærke efter, hvordan ringene sidder på fingeren og vælge ud fra, hvad som føltes behageligt – da det jo er ringe de skal bruge hverdage de næste mange år og gerne resten af livet. Dernæst kiggede de på de forskellige bredder, her er der mulighed for at vælge to forskellige, da herrer typisk ønsker en bredere ring end kvinder. Derefter kiggede de på forskellige overflader, som giver ringene et unikt udtryk. Derudover var der mulighed for at få isat brillanter eller andre sten, der valgte de stjernedrys isætning i kvinde ringen – det er hvor brillanterne sidder tilfældigt i forskellige størrelser. Herefter valgte de mellem fire forskellige typer af gravering, og så skulle de bare bestilles. De endte med at blive helt unikke, særlige og passede perfekt til dem og deres dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *