KATARSIS

Vi inviterer dig til at tage del i en unik multidimensionel oplevelse, som samtidigt er den officelle premiere af KA&HA’s nye eksperimenterende kortfilm “Katarsis”, d. 8. juni på Platform 4.

Eventet er et forsøg på at engagere publikum i filmens underlæggende ideer - og derfor komplimenteres filmscreeningen af en hvirvelvind af livemusik (Fräzer), performance (P Sall Lam Toro, Au2) og forskellige interaktive elementer. Screening-eventet vil efterfølgende flyde ud i et dertilhørende afterparty (Simon Hartmann).

En pige, fortabt på scenen.
En kvindes forsøg på at genleve sin ungdom.
En dreng, forelsket.
En mand i en kamp for at dæmpe støjen.

Kortfilmen “Katarsis” undersøger tematikken vedrørende vor tids mediekultur - dets effekt på individet og vor samfunds besættelse af selveksponering og nostalgi. Vi nyder ofte at kritisere hele dette cirkus, men tager vi ikke frivilligt selv del i det?

Om KA&HA: Jonas Hall (DK) & Nele Ka (EE) er en ung kunstnerduo fra Aalborg. Siden starten af deres samarbejde i begyndelsen af 2016, har de primært arbejdet med eksperimenterende film og videokunst; hvorigennem de forsøger at kommunikere med publikum, for at skabe dialog mellem mennesker og filmenes indhold igennem surreelle abstraktioner og billeder. Siden screeningen af KA&HA’s sidste film i Huset, september 2017 - “Those Who Dig” - har de arbejdet på, hvordan man i endnu højere grad kan engagere publikum i hele filmoplevelsen; et forsøg på at dekonstruere den klassiske beskuerrolle ved at nedbryde barrierer imellem beskueren og spektaklet.

Projektet er støttet af KulturKANten

Fri entré

http://ka-ha.dk/
https://www.instagram.com/kahamakes/